Automasjonstekniker innen energi / energieffektivisering

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er 24,5 milliarder kroner (2015), og halvparten av de 7 000 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.
«Veidekke – lokalt nærvær, skandinavisk styrke»

Stillingen inngår i Veidekke Industri AS, som er Norges største asfaltentreprenør og Norges nest største produsent av pukk og grus. I tillegg har selskapet betydelig aktivitet innen drift og vedlikehold av det offentlige veinettet i hele landet.

FirmaVeidekke Industri
FylkeHedmark
StedFurnes
Søknadsfrist10.09.2016

VDI er inne i en svært spennende periode hvor mange prosjekter med miljøprofil skal planlegges og gjennomføres på våre asfaltfabrikker og bitumendepot. På bakgrunn av økende arbeidsmengde i oppfølgingen av våre asfaltfabrikker og bitumendepot samt innføring av energiledelse i 2017 søker vi nå etter en automasjonstekniker/automasjons mekaniker som skal inngå i vårt team og som kan koordinere arbeidet med energieffektivisering og andre mindre oppgraderingsprosjekter på våre anlegg i årene fremover.

Arbeidsoppgaver

Du skal sammen med våre dyktige medarbeidere være pådriver i etableringen av energiledelsessystem i vår bedrift, her inngår kvalitetsmessig innsamling og behandling av energidata fra våre anlegg. Du følger opp energisparetiltak/prosjekter på anleggene. Videre vil du bistå i ulike oppgraderingsprosjekter ute på fabrikkene og depotene.

En del av jobben er fremdriftsplanlegging, koordinering og styring av prosjektene i samarbeid med ledelse og medarbeidere.

Kvalifikasjoner/erfaring

Du må ha bakgrunn innen automasjon (automasjonstekniker/automasjons mekaniker) og grunnleggende elektro kunnskaper. Du behersker grunnleggende kunnskaper innen Microsoft Word, Powerpoint og Excel. Vi ser det som en fordel om du har solid erfaring i gjennomføring av prosjekter. Om ikke den formelle kompetansen er i orden vil relevant og allsidig praksis kunne kompensere for dette.

Profil

Veidekkes verdier, Profesjonell – Redelig – Entusiastisk – Grensesprengende, er grunnmuren i vårt hus og for å bli en av oss må du kunne stå for disse.

I Veidekke skal vi lede gjennom involvering, tydelige mål, våre verdier og frihet under ansvar.

Pågangsmot og «stå på vilje» vil være nødvendig i mange arbeidssituasjoner: Du tar initiativ og involverer de omkring deg, og du snakker godt med kolleger på alle nivåer. Vi mener at en viss utålmodighet og fokus på framdrift og resultater i forhold til oppsatte og vedtatte mål er bra.

Du må være praktisk anlagt og kunne samordne mange ting på en gang i en til tider hektisk hverdag. Struktur og pålitelighet er en nødvendighet og du evner å gjennomføre prosjekter på selvstendig basis.

Gode HMS-resultater kommer gjennom sikker adferd. Målet er at alle våre medarbeidere skal komme uskadet hjem fra jobb – hver dag. Glimt i øyet og godt humør på arbeidsplassen er viktig, noe du er en inspirator for å fremme. Kombinasjonen av administrative oppgaver og operativt arbeid er således noe du liker.

Vi tilbyr

Om du blir vår nye Automasjonstekniker blir du en del av en bedrift som er uformelle i sin omgangstone, og har et positivt, men til tider hektisk arbeidsmiljø.

Du vil være med og «bygge» en spennende jobb med mulighet for kompetanseheving innen energiledelse.

Vi er et stort skandinavisk selskap i stadig endring, noe som gir store muligheter for deg.

Vi har gode pensjons- og forsikringsordninger i Veidekke og du vil sammen med alle andre i Veidekke få mulighet til å eie egen bedrift gjennom Veidekkes aksjeprogram for ansatte. I dag eier vi over 18 % av aksjene i selskapet, noe som er ganske unikt blant store selskaper i Norge.

En del reisevirksomhet må påregnes da vi har anlegg spredd over hele Norge.

Kontaktperson:

Lillian Uthus Mathisen

926 00 120

Søk på stillingen her

Vis flere stillinger: