Kim Rasmussen har gått inn som ny administrerende direktør i Hubro.

Kim Rasmussen ny sjef i Hubro

Hubro A/S går nye tider i møte. Kim Rasmussen tar over for tidligere administrerende direktør Thomas Flinskau. 

Den nye administrerende direktøren har tidligere hatt stilling i søsterselskapet HSHansen i Danmark og nå skal han jobbe med nye utfordringer i Hubro.

Selskapet skriver i en melding at det kommer til å bli større fokus på en lønnsom virksomhet og bruken av Hubros eget profilsystem skal økes.

Kim Rasmussen kommer til å jobbe for mer involvering, en hands-on ledelse og forbedret kommunikasjon internt i bedriften. 

- Med over 12 års erfaring i bransjen har han en sterk prosjektprofil. Han stiller derfor med lang bakgrunn i bransjen og en stor faglig kunnskap. Han har innsikt i prosjektering og salg, men også tekniske detaljer i produksjon og montering, heter det i meldingen.

- Under Kim Rasmussen vil Hubro gjennomgå strukturelle endringer som et ledd i bedriftens visjon om å være den mest profesjonelle og foretrukne samarbeidspartner på det norske markedet. Det vil bli lagt vekt på kundenes opplevelse og en forbedret oppfølgning. Fokus rettes mot fremtiden, hvor serviceavdelingen i Oslo er en prioritetskriver selskapet. 

Oslokontoret vil økes med en salgsavdeling som skal gi mer aktivitet i Oslo og bidra til et styrket samarbeidet med HSHansen. 

De to bedriftene vil dele arbeidet mellom seg slik at Hubro håndterer oppdrag opp til 25 millioner kroner mens HSHansen håndterer oppgaver over 25 millioner kroner. 

- Som en del av fremtidsplanene skal det satses mer på bedriftens egne produkter, og her fokuseres det spesielt på Hubros egne systemer, HansenFassad og HansenMillennium, heter det i meldingen.

- En viktig prioritet for bedriften skal være ungdommen, som er en essensiell brikke i framtiden for Hubro, og det er i dag ansatt seks lærlinger, legger Kim Rasmussen til.