Administrerende direktør

Norsk brannvernforening (NBF) er en uavhengig stiftelse som arbeider for at liv, helse og verdier ikke skal gå tapt i brann. Gjennom forebyggende arbeid, informasjon, opplæring, sertifisering og rådgivning hjelper vi mennesker, bedrifter og organisasjoner til å ta ansvar for brannsikkerheten. NBF ble opprettet i 1923 på initiativ fra forsikringsnæringen og myndighetene, og har i dag 18 ansatte pluss et heleid datterselskap som tilbyr kontroll av sprinkler- og brannalarmanlegg over hele landet. NBF har kontor i Ensjøveien 16 på Etterstad i Oslo.

I samarbeid med forsikringsnæringen og det offentlige gjennomfører Norsk Brannvernforening ulike holdningskampanjer og informasjonstiltak rettet mot det allmenne publikum og ulike yrkesgrupper i privat og offentlig sektor. Videre driver organisasjonen en rekke sertifiseringsordninger på vegne av forsikringsnæringen og myndighetene. NBF utgir fagtidsskriftet Brann & Sikkerhet, samt annen faglitteratur innen brannteknikk og HMS.

FirmaNorsk Brannvernforening
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Vi søker nå ny Administrerende direktør for å lede organisasjonen og videreutvikle dette viktige arbeidet ytterligere. Rollen innebærer et helhetlig og overordnet ansvar for strategiutvikling, operativ drift, personalledelse, økonomi og resultater. Du vil blant annet få det overordnede ansvaret for å:

  • Sette strategiske og operative mål og delmål for foreningen, samt legge til rette for at en motivert organisasjon arbeider i fellesskap for å nå de samme målene
  • Videreutvikle foreningens strategi for å oppnå ønsket synlighet, posisjon og lønnsom drift
  • Bidra til videreutvikling av organisasjonens samlede tilbud av tjenester innen opplæring, kurs, rådgivning og kontroll

Vi søker en motiverende, strategisk, nytenkende og tydelig leder som motiveres av samfunnsoppdraget og samfunnsnytten av alle aspektene ved Brannvernforeningens arbeid. Du har høyere utdanning og gjerne ledererfaring fra beslektet virksomhet. Det er en fordel med brannfaglig og/eller bygningsteknisk bakgrunn, men andre kompetanseretninger kan også kvalifisere til stillingen. Rollen som administrerende direktør i NBF kan medføre deltagelse i både private og offentlig utvalg, råd og komiteer, og det er viktig at du både behersker og trives med den oppmerksomhet og bredde stillingen medfører.

Brannvernforeningen har over 90 år hatt en helt sentral posisjon i det norske samfunnets samlede innsats for å verne liv, helse og verdier mot brann og de tap og skader brann medfører. Vi tilbyr med denne muligheten en viktig, synlig og samfunnsnyttig lederrolle i et sterkt og solid fagmiljø. Rollen innebærer stor mulighet til innflytelse på Norsk Brannvernforenings videre utvikling og deres stemme i storsamfunnet.

Eventuelle spørsmål om stillingen kan rettes til Visindi ved Atle Ronglan, tlf. 966 27 089 eller Hilde Bachmann, tlf. 408 51 957. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver. Søknad med CV sendes snarest via www.visindi.no.

Vis flere stillinger: