Kontrollingeniør oppmåling - Vegavdeling Finnmark

Statens vegvesen arbeider for at både gående, syklende, kjørende og kollektivreisende skal komme trygt fram. Vi planlegger, bygger, drifter og vedlikeholder riks- og fylkesveger og har tilsyn med kjøretøy og trafikanter. Som fylkeskommunenes og statens vegadministrasjon bidrar vi med faglig grunnlag for politiske beslutninger og setter dem ut i livet. Vi er en stor samfunnsaktør med over 7000 engasjerte medarbeidere med bred kompetanse fordelt på Vegdirektoratet og fem regioner.

FirmaStatens vegvesen Region nord
FylkeFinnmark
StedTana/Vadsø/Kirkenes
Søknadsfrist30.08.2016

Statens vegvesen trenger din kunnskap og ditt pågangsmot. Vi har spennende og utfordrende arbeidsoppgaver innen oppmåling, og søker etter kontrollingeniør innen dette fagområdet. Stillingen er tilknyttet vegavdeling Finnmark og kontorsted vil være Tana/Vadsø/Kirkenes etter avtale.

Stillingens hovedarbeidsoppgaver:

Dokumentasjon, inspeksjon, kontroll og support ved alle prosjekt. Oppmåling og beregning av masser Deltakelse i byggemøter i kontraktsforholdet mot entreprenør Bidra til utvikling av fagområdet i egen avdeling.

En del reisevirksomhet må påregnes.

Kvalifikasjonskrav:

Utdanning fra høgskole, eller teknisk fagskole eller fagbrev fra bygg og anlegg. Spesialkurs i oppmåling må dokumenteres. Erfaring med oppmåling av vei- og anleggsprosjekter. Erfaring med bruk av masseberegningsprogrammer og tilhørende dokumentasjon. Erfaring fra veianlegg eller annen relevant anleggsvirksomhet. Krav til førerkort klasse B manuell. Behersker norsk muntlig og skriftlig.

Omfattende og relevant erfaring innenfor de aktuelle fagområdene kan kompensere for manglende formell utdanning.

For søkere med annet morsmål enn norsk, må norskkunnskap kunne dokumenteres med minst avlagt prøve B1 eller tilsvarende.

Dersom du har tatt hele eller deler av utdanningen din i utlandet, må det foreligge godkjenning fra NOKUT ( www.nokut.no).

Dette vil vi også vektlegge:

Vi vil vektlegge relevant erfaring og kompetanse innen fagområdet, samt evnen til god kommunikasjon og samhandling internt og med eksterne samarbeidspartnere. Vi søker deg som er bevisst verdien av profesjonell atferd overfor kollegaer, entreprenører og brukere av vegnettet. Det er en fordel at du har kunnskap om forskrifter og regelverk, kjenner til Statens vegvesen sine håndbøker/manualer og har god generell kompetanse innen IT- verktøy.

Stort engasjement, gode strukturer og faglig utvikling

Som ansatt i Statens vegvesen blir du en del av et engasjert og tungt fagmiljø som jobber tett sammen. Du påvirker samfunnsutviklingen, og du får bidra til fremtidens løsninger på ditt fagfelt. Vi gir deg viktige oppgaver med mye ansvar, og vi trenger medarbeidere som ønsker å utvikle seg i takt med nye utfordringer.

Medarbeiderne våre forteller om spennende arbeidshverdager med god balanse mellom arbeid og fritid. Du får ryddige arbeidsforhold med mange goder og rettigheter. Selv om arbeidsmengden kan være stor, legger vi stor vekt på forutsigbarhet og mulighet for avspasering eller lønnskompensasjon.

Vi tilbyr også disse godene:

  • Godtgjørelse etter statens regulativ ved tjenestereiser
  • Fleksitid og gode ordninger for avspasering.
  • Etatsskoler og gode muligheter for faglig påfyll.
  • Pensjonsordning og mulighet for lån i Statens pensjonskasse.

For stillingen gjelder en prøvetid på seks måneder. Lønn avtales nærmere i samsvar med vår lønnspolitikk.

Flere opplysninger om stillingen fås hos prosjektleder Kaare Ramberg, tlf. 976 48 113, eller e-post: kaare.ramberg@vegvesen.no.

Statens vegvesen skal preges av mangfold, og våre ansatte skal gjenspeile befolkningen. Vi oppfordrer alle som er kvalifisert til å søke jobb hos oss.

Vi benytter et internettbasert søknadssystem og ber derfor kandidater om å registrere søknad m/CV elektronisk via (Søk denne stilling) på denne siden. Det gjøres oppmerksom på at opplysninger om en søker kan bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli ført opp på søkerlisten. Dersom anmodningen ikke blir tatt til følge, vil søkeren bli varslet om dette.

Attester og vitnemål vil vi etterspørre senere i forbindelse med et eventuelt intervju.

Søk her