Noen av gutta fra BM Høvellast som skal til Bod.

Sykkellag fra Lillestrøm til Arctic Race of Norway

I sterk konkurranse med 15 lag fra hele landet gikk sykkellaget BM Høvellast fra Lillestrøm nylig helt til topp i sykkelrittet ”På hjul med proffen”. Til helgen får de premien ved at de får delta i amatørrittet til det internasjonale sykkelrittet Arctic Race of Norway i Bodø.

– Det var en fantastisk følelse å vinne så vi gleder oss stort til å få oppleve rittet i Bodø, sier lagleder Joakim Eskilsson i en pressemelding.

I perioden 8. mars til 21. juni syklet laget BM Høvellast fra Lillestrøm hele 4100 kilometer. De gikk dermed av med seieren i den nasjonale konkurransen ”På hjul med proffen” som Byggmakker Norge hadde invitert ansatte og kunder til å delta i. Hele 15 lag og 115 deltagere fra hele landet deltok i konkurransen og hvor målet var å sykle flest kilometer.

– Det er et sterkt sykkelmiljø i Lillestrøm området og flere av våre ansatte og kunder er aktive syklere. Det var derfor enkelt å sette sammen et lag på 10 personer og som besto av både ansatte og kunder. Og konkurranseinstinktet var definitivt tilstede, siden vi ledet konkurransen fra start til mål, sier Eskilsson.

Holder seg i form

I følge Eskilsson handler sykling for BM Høvellast først og fremst om det å holde seg i form, og som bidrar til enklere hverdager, både på jobb og privat. - Dermed er det å holde seg i form også med på å holde sykefraværet nede. I tillegg har sykling også blitt en måte for oss i Byggmakker å komme i bedre dialog med noen av kundene våre, sier han.

Trond Ekløv fra Østheim Entreprenør, og som er en av deltagerne på vinnerlaget, sier de raskt meldte sin interesse for den nasjonale konkurransen til Byggmakker.

– Gruppa består av en veldig aktiv gjeng med syklere tilknyttet byggevarebransjen. Aldersmessig tilhører vi gruppen 35-53, hvor jeg er den eldste. Alle er mer enn middels interessert i sykling og består av alt fra håndverkere til prosjektledere. Vi har i løpet av konkurranseperioden loggført all trening gjennom en egen app tilknyttet sprekere.no og har spent kunnet følge med på hvordan de andre lagene har gjort det. Det ble i tilknytning til konkurransen satt 4 delmål og det var ekstra motiverende å se at vi vant alle sammen, både ved 350 km, 775 km, 1200 km og ved 1500 km. Men til helgen er det Arctic Race som gjelder, sier Ekløv.

Byggmakker og Arctic Race of Norway

Byggmakker er samarbeidspartner til Arctic Race of Norway.

- I forbindelse med arrangementet skal vi ha et eget Byggmakker arrangement for proffkunder og proffansvarlige, i tillegg til at vi kommer til å synes godt i området disse 4 dagene. Nærmere 100 proffkunder og ansatte møtes i Bodø til helgen for faglig påfyll og for å følge rittet avslutningsdagen i Bodø. Dette er avslutningen på tidenes Roadshow, hvor Byggmakker har vært på hjul med proffen med messerunde i 26 Byggmakkervarehus gjennom våren, sier KAM/storkundeansvarlig Per Anders Ruud i Byggmakker.

Ifølge Ruud skal TV2 vise alle 4 etappene direkte.

- Det innebærer at syklistene kommer til å passere nærme 4 av våre butikker underveis. I Solparken i Bodø skal vi også ha containeren vi brukte under Roadshowet, med egen sykkelkonkurranse og premieringer fra fredag – søndag. Hovedpremien deles ut søndag. Før vært ritt blir det i beste Tour de France ånd, kjørt en kolonne med sponsorbiler, hvor det deles ut effekter og blir liv og røre. Byggmakker har her egen bil hvor effekter blir delt ut på alle 4 etappene, sier Ruud.

Du kan følg Byggmakker sine ARN Caravan på Instagram: Byggmakker_team_proff eller på nettsiden: byggmakker.no/eventer.