Urheim blir ny daglig leder i Nordic - Office of Architecture

Sivilarkitekt MNAL Erik Urheim har tiltrådt som ny daglig leder i Nordic — Office of Architecture. Han tar over stillingen etter sivilarkitekt MNAL John Arne Bjerknes.

Erik Urheim har vært ansatt i Nordic siden 2000 og har vært prosjektleder og prosjekteringsleder i en rekke viktige prosjekter for kontoret. I de siste seks årene har han vært prosjekteringsgruppeleder for Team_T som har ansvaret for all prosjektering av den pågående T2-utbyggingen på Oslo Lufthavn, skriver Nordic i en pressemelding.

Styreformann i Nordic, Gudmund Stokke, sier at skifte av daglig leder kommer som følge av en omorganisering i kontorets ledelse. John Arne Bjerknes tiltrer i en nyopprettet stilling som designleder for tidligfase i kontorets prosjekter. Sivilarkitekt MNAL Pål Laurantzon tiltrer i en nyopprettet stilling som designleder for gjennomføringsfasen av kontorets prosjekter. Hensikten er å gi alle medarbeidere utviklingsmuligheter og anledning til å lære av hverandre og en systematisk bruk av Nordics designmetode. Målet er å sikre høy og konsistent kvalitet i alle kontorets prosjekter fra konseptutvikling til ferdigstillelse.

Nordic — Office of Architecture dekker alle felter innenfor arkitektur og planlegging og har 140 medarbeidere ved kontorer i Oslo, København og London. Kontoret er arkitektene for pågående prosjekter på Oslo Lufthavn, Bergen Lufthavn, Istanbul Airport og utbyggingen av Stockholm Airport Arlanda. Nordic har tegnet St. Olavs Hospital og har en rekke sykehusprosjekter på tegnebordet eller under bygging – blant annet LHL private sykehus, Stavanger Universitetssykehus og Gødstrup og Glostrup hospital i Danmark.