Vi søker medarbeidere til alle våre fagområder

Vi er et firma i stadig utvikling og trenger flere medarbeider for å nå de målene vi har satt oss. Vi er i dag over 100 ansatte, fordelt på tre kontorer.

Vi kan tilby et utviklende og utfordrende fagmiljø med stort engasjement på alle nivåer i organisasjonen. Vi vektlegger høyt utdannelse- og kompetansenivået blant våre ansatte og har forventninger til kvalitet og kreativitet i anvendelsen av denne. Personlige egenskaper som gode kommunikasjonsevner, ”lagspiller” og omtanke for kunder, samarbeidspartnere og kollegaer setter vi høyt.

Hos oss har du gode utviklingsmuligheter i alle våre karriereveier enten det er fag, prosjektledelse eller linjeledelse. Samme med din nærmeste leder legger du din utviklingplan som må følges opp av både deg selv og din leder. Våre ansatte nyter godt av vår kultur for å dele kompetanse og erfaring med hverandre. Dette skjer både uformelt og formelt gjennom fadderordninger o.a.

FirmaErichsen & Horgen
FylkeFlere fylker
Søknadsfrist01.09.2016

Erichsen & Horgen vokser og har flere utfordrende og langsiktige oppdrag som bl.a. Tønsbergprosjektet, Campus Ås og videre utvikling av Barcode/Bispevika. I den anledning søker vi medarbeidere til alle våre fagområder.

Klikk her for å lese mer om stillingene

Vis flere stillinger: