Ingeniør/konstruktør

Jatak er Norges største leverandør av kvalitetskonstruksjoner i tre. Jatak er en landsdekkende kjede av selvstendige bedrifter som konstruerer, beregner og produserer bjelkelag, precut, elementer og takstoler for byggmestere, entreprenører og hus- og andre bygningsprodusenter. Vår visjon er "Jatak skal være best på trekonstruksjoner!". Dette skal vi oppnå gjennom kontinuerlig fokus på kompetanse, kvalitet og innovasjon. Jatak Alfa Tre AS og Jatak Alfa Tre Sør AS har produksjons- og konstruksjonsvirksomhet i Grimstad og i Larvik som dekker markedet fra Oslo til Lindesnes.

FirmaJatak Alfa Tre
FylkeVestfold
StedLarvik
Søknadsfrist21.08.2016

Jatak Alfa Tre i Larvik ønsker å styrke konstruksjonsavdelingen med en dyktig ingeniør/konstruktør. Vi kan tilby en utfordrende og spennende stilling i et selskap i vekst. Du blir en del av et betydelig ingeniør-/konstruksjonsmiljø preget av høy kompetanse og og gode samarbeidsrelasjoner. Du vil jobbe tett opp mot våre produksjonsavdelinger og vil således ha nærhet til den fysiske produksjonen av det du selv har konstruert. Hos oss vil den rette personen få tilbud om gode faglige utviklingsmuligheter bl.a. gjennom deltakelse i større og mer helhetlige prosjekter der både takstoler, bjelker og vegger inngår.

Dine viktigste arbeidsoppgaver

  • Tegne, beregne og konstruere
  • Tilbudsskriving
  • Kontakt med selgere, kunder og produksjon
  • Bidra til å utvikle gode løsninger som kommer både kunde og vår egen produksjon tilgode

Kvalifikasjoner

  • Høyere utdanning innen bygg/konstruksjon gjerne med yrkesfaglig bakgrunn i bunnen
  • Særskilt relevant erfaring kan kompensere for utdanningskravet
  • Erfaring som konstruktør med god praktisk forståelse, men også nyutdannede kan søke på stillingen
  • Kunnskap om produksjon av takkonstruksjoner vil være en fordel - men ikke et krav
  • Datakyndig

Vi ønsker en person som bidrar offensivt gjennom evnen til å se og kommunisere muligheter. Du har i tillegg en sterk gjennomføringskompetanse. Du verdsetter å jobbe i et team samtidig som du trives med selvstendige oppgaver der du kan ta egne initiativ og dermed bidra til å forme din egen hverdag. Analytisk og logisk tenkning ligger for deg. Vi tenker langsiktighet i denne ansettelsen og ønsker at du har den samme målsettingen.

For ytterligere opplysninger, ta gjerne kontakt med Jobzone ved Bjørn Sandmæl (tlf 934 15 567) eller Jatak Alfa Tre ved Øyvind Farstad (tlf 909 65 559).

Søknad og CV skjer via Jobzone. Vennligst trykk på "Søk her" knappen på denne siden

Vis flere stillinger: