Implenia søker KS-leder til sitt byggetrinn på E39 (K11)

Implenia i Skandinavia har ca. 690 medarbeidere (medio 2015) og omsatte for 3,8 milliarder kroner i 2014. Selskapet kan vise til mange års erfaring og ekspertise innen komplekse infrastrukturprosjekter i hele Norge og Sverige. Implenia Norge tilbyr tjenester innen vei og grunnarbeid, vann og avløp, betongkonstruksjoner, bruer, tunneler og bergrom, vann- og frostsikring, fjellsikring, jernbaneteknikk, miljøtjenester – rivning, sanering og forurenset grunn.

Implenia har hovedkontor på Lilleaker i Oslo. Selskapet har også kontorer i Bergen, Stavanger, Ålesund, Stjørdal, Stockholm og Göteborg. Implenia Norge AS omfatter også datterselskapene Implenia Miljø AS, Norbridge AS samt Midtnorsk Betongsprøyting AS.

Implenia Norge er en del av det sveitsiske konsernet Implenia. Konsernet har mer enn 8 500 medarbeidere og omsatte for ca. 3,6 milliarder sveitserfrancs i 2014 (25 milliarder kroner). Implenia kan se tilbake på rundt 150 års historie og er den ledende leverandøren av anlegg og anleggstjenester i Sveits. Selskapet er notert på børsen i Zürich (SIX Swiss Exchange - IMPN, CH0023868554) med hovedkvarter i Dietlikon like ved Zürich.

For mer informasjon se www.implenia.no. Følg Implenia Norge på LinkedIn.

FirmaImplenia Norge
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfristsnarest

KS-leder prosjekt.

Implenia bygger ny E39 mellom Os-Bergen for Statens vegvesen. Vi har ansvar for parsell Svegatjørn-Rådalen. Kontrakten, den såkalte K11– kontrakten, er en av Vegvesenet største kontrakter, og har en totalsummen på nær 1,5 milliarder. Arbeidet har startet opp, og vi har etablert oss med prosjektkontor i Rådalen, ikke langt fra Flesland flyplass. Prosjektet vil vare fram til 2021/2022. Vi skal bygge tunneler, veianlegg i dagen, bruer og tunnelportaler, og flere tekniske bygg.

Vi har bygget opp et godt prosjektteam med mange engasjert og flinke medarbeidere. Nå ønsker vi å ansette en KS – leder som skal følge opp kvalitetsarbeidet på anlegget slik at arbeidet og kontraktens krav til kvalitet blir ivaretatt.
KS-lederen skal lede kvalitetsarbeidet i henhold til prosjektets kvalitetsplan. Vedkommende vil derfor være ansvarlig for at arbeidet med kvalitets,- og kontrollplaner blir utført og fulgt opp. KS-lederen vil også være prosjektets kontaktperson mot byggherre og underentreprenører i forhold til KS.

Vi ønsker primært kandidater med ingeniørutdannelse som har variert og lang erfaring fra entreprenørbransjen, fortrinnsvis fra store prosjekter. Har du ikke slik erfaring, men har spesialisert deg innen KS samt har svært gode resultater å vise til, hører vi gjerne fra deg likevel.

Kvalifikasjonskrav

  • Ingeniør/ sivilingeniør, eventuelt dokumentert erfaring med kvalitetsarbeid fra anleggsprosjekter
  • Gode muntlig og skriftlige ferdigheter
  • Flytende norsk muntlig og skriftlig

Personlige egenskaper

  • Goder samarbeidsegenskaper
  • Lagspiller
  • Engasjert fagperson
  • Strukturert
  • Evne til å jobbe selvstendig, ta ansvar og utvise stå på vilje

Vi tilbyr

  • Svært dyktig kollegaer som liker å jobbe i team.
  • Gode muligheter til å utvikle deg personlig og faglige
  • Konkurransedyktige lønn etter erfaring og kvalifikasjoner.
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger.
  • En bra bedriftskultur, ordnede arbeidsforhold og høy etisk standard.

Vi ønsker tiltredelse så snart som mulig. For mer informasjon om Implenia, se Implenia sin hjemmeside.

Søk på stillingen her

Kontaktperson

Øyvind Magne Hjørnevik

HR Leder

oyvind.hjornevik@implenia.com


Vis flere stillinger: