Prosjektstyrer

COWI er et av Norges ledende rådgivende ingeniørselskap med ca. 1100 medarbeidere. Vi har kompetanse i verdensklasse innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging, ved markedsområdene bygninger, industri og energi, miljø og samfunn, samferdsel og vann. Som en del av COWI-gruppen – med 80 års erfaring og ca. 6200 medarbeidere – har vi kompetanse og kapasitet til å sette sammen optimale team tilpasset det enkelte prosjekt.

FirmaCOWI
FylkeOslo
Søknadsfrist19.08.2016

Vårt fagmiljø:
Avdeling for VA-teknikk i Oslo består av 31 engasjerte medarbeidere. Sammen med divisjon Vann og miljø sine mer enn 240 rådgivere og øvrige fagdisipliner, jobber vi i dag med noen av Norges største og mest spennende prosjekter innen VA-sektoren. COWI leverer alle rådgivningstjenester innen prosess, transportsystemer, urban overvannshåndtering, modellering og bærekraftig planlegging av fremtidens vann- og avløpsanlegg.

Vi søker nå etter en allsidig prosjektstyrer som kan støtte våre prosjektledere samt avdelingsleder med prosjektrelatert arbeid.

Dine arbeidsoppgaver blir å støtte prosjektledere med økonomistyring og fremdriftsoppfølging i prosjekter. Sammen med prosjektleder, vil du være ansvarlig for utarbeidelse og oppfølging av prosjektenes usikkerhetsstyring- og register, herunder risikovurdering, kostnader og oppfølging av tiltak. Du vil utføre konsekvensanalyser, utredninger og utarbeidelse av beslutningsunderlag. I tillegg til prosjektstyring forventes det at du støtter avdelingsleder og prosjektledere med administrative oppgaver, som fakturering, månedsrapportering og bistand i tilbudsprosesser.

Du må ha dyptgående kompetanse om og godt dokumentert relevant arbeidserfaring med prosjektstyringsverktøy, økonomistyring, planlegging, og fremdriftsoppfølging av prosjekter, fortrinnsvis innen lignende virksomheter. Bachelor- eller mastergrad innen økonomi, prosjektledelse eller tilsvarende er en fordel. Meget god fremstillingsevne på norsk, skriftlig og muntlig, er nødvendig.

Vi tilbyr en spennende stilling med store utviklingsmuligheter og konkurransedyktige betingelser i en solid organisasjon i kontinuerlig vekst. Vi er en del av det internasjonale COWI-konsernet, som gir gode muligheter for internasjonalt samarbeid. Vi verdsetter våre engasjerte medarbeidere høyt, og gir utfordrende utviklingsmuligheter for å sikre din kontinuerlig læring. Arbeidsmiljøet vårt er preget av tett faglig og personlig samarbeid, og vi kan tilby et bredt utvalg av sosiale aktiviteter og sammenkomster. I COWI tar vi vare på hverandre for å yte vårt beste.

Søknadsfrist: 19. august 2016

Søknad sendes inn via rekrutteringssystemet. Gå inn på www.cowi.no/jobb og søk direkte på stillingen.

Kontaktpersoner:

Tomas Bøhler Torsen

Avdelingsleder

+47 918 21 435

Vis flere stillinger: