Kursansvarlig i Byggeveiledning AS, Morten Hofstad har inngått sponsoravtale med OL-håpet Kristoffer Brun. Brun skal jobbe for Byggeveiledning. FOTO: Rune Midtskogen, Fagrådet for våtrom

Byggeveiledning sponser OL-håp

Tømrer og roer Kristoffer Brun har rodd i land sponsoravtale med storleverandør av våtromskurs.

Om få dager reiser OL-håpet Kristoffer Brun til OL i Brasil, skriver Fagrådet for våtrom.

Sammen med makker Are Strandli i dobbeltsculler lettvekt regnes den sindige bergensener som et av Norges største gullhåp under mesterskapet.

I sterk vekst

Tømreren blir på ingen måte rik av å være en av verdens beste roer. Derfor kommer sponsoravtalen med Byggeveiledning godt med.

- Avtalen er delt inn i flere momenter. Han blir sponset med både penger og produkter, og i tillegg får han jobb hos oss når OL er ferdig, sier kursansvarlig Morten Hofstad i Byggeveiledning AS til Byggeindustrien.

Hofstad, som selv er tidligere roer, sier Brun vil få tildelt arbeidsoppgaver som er forenelig med idrettssatsingen.

- Vi vil være fleksible slik at han kan kombinere jobb og idretten, sier Hofstad.

Selv er Brun veldig fornøyd med avtalen.

– Jeg gleder meg til å være med på laget, sier OL-håpet til Fagrådet for våtrom.

– Det er svært gledelig at Kristoffer finner dette interessant. Byggeveiledning er i sterk vekst og har på kort tid blitt en av Norges største leverandører på våtromskurs. Det er flott at så mange ser behovet for økt kunnskap og kompetanse, sier Hofstad.

Trives som tømrer

Brun fullførte videregående på Steinerskolen, men startet senere i tømrerlæra hos Andreas Nygaard i Bergen. I 2011 tok han fagbrev, og driver i dag et enkeltmannsforetak.

– Jeg har alltid likt å jobbe med hendene. Selv om det var arkitekt jeg ønsket å bli er jeg blitt veldig glad i tømreryrket. Jeg har ikke tid til å jobbe så mye, men tar på meg enkelte oppdrag på høsten. Det er fint å ha noe å gjøre ved siden av treningen, sier han.

På sikt håper Brun å ta instruktørutdannelse slik at han blir sertifisert som kursinstruktør i Byggebransjens våtromsnorm (BVN).