Plan, veg og bane i Trondheim og Oslo søker nye kolleger!

ÅF Reinertsen er en sammenslåing av selskapene ÅF Infrastruktur AS og den landbaserte virksomheten i Reinertsen AS (DEAL).

Det nye selskapet ÅF Reinertsen ble etablert i 2016, og har røtter tilbake til 1946. Vår samlede kompetanse og erfaring gjør ÅF Reinertsen til et ledende rådgivermiljø i Norge innenfor ingeniør-, arkitekt- og plantjenester. Våre forretningsområder er samferdsel, infrastruktur, industri, bygg og anlegg.

Våre høyt kompetente medarbeidere bidrar til økt verdiskapning for våre kunder gjennom innovative og bærekraftige løsninger i prosjekter.

ÅF Reinertsen AS har ca. 360 medarbeidere i Oslo, Trondheim, Lillestrøm, Sandefjord og Bergen.

FirmaÅF Reinertsen
FylkeFlere fylker
StedTrondheim eller Oslo
Søknadsfrist29.08.2016

ÅF Reinertsen har et stort, spennende og tilgjengelig kunnskapsmiljø med kultur for faglig utvikling. Vårt fokus er balanse mellom produksjon og leveranse av kunnskapsoppdrag, egen faglig utvikling, og å sikre markedet det beste av kunnskap og ettertraktede kvalitetsleveranser. Vi er det mange sier de er: Selskapet som ikke er som alle andre.

Gruppene plan, veg og bane i Trondheim og Oslo har et bredt spenn av fagkompetanse innenfor overordnet miljøvennlig areal og transportplanlegging, veg og gateplanlegging.

Vi er i en offensiv posisjon med økende oppdragsmengde. Vi skal bygge på våre etablerte fagmiljøer, og vi skal videreutvikle oss, utvide nye kjente og ukjente fagområder innen veg- og gateplanlegging, urbane gatemiljø og miljøvennlig transportplanlegging. Det gjelder fra tidlig fase og analyser til detaljprosjektering.

Vi søker dem som ønsker å levere faglig sterke konsulenttjenester, bidra og påvirke til faglig utvikling og fremme kultur for et attraktivt og sterkt fagmiljø.

Vi trenger deg som vil være med på vår spennende reise, en ikke helt A4 hverdag. Vil du være med i vårt team som en utfordrer med mye ressurser?

Vi søker etter nye kolleger med alt fra litt til mye erfaring, mye engasjement og stor interesse for samferdsel, og som ønsker å jobbe med rådgiving/utvikling, planlegging og prosjektering av:

  • bane, veg- og gateprosjekter
  • gang- og sykkelvegprosjekter
  • urbane samferdselsløsninger i by- og sentrumsområder
  • trafikkanalyser
  • 3D/samordningsmodeller
  • støyberegninger
  • planoppgaver og utredninger

Ta gjerne kontakt for en uformell prat, eller sendt en e-post til en av oss dersom du vil bli en del av vårt miljø.

Trondheim; Gruppeleder Kai Arne Riersen, 90 93 33 36, kai-arne.riersen@afconsult.no

Oslo; Gruppeleder Maria Suhr, 95 14 02 66, maria.suhr@afreinertsen.no

Vegplanlegger og 3D koordinator Ronny Rostad, 95 75 02 20, ronny.rostad@afreinertsen.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: