Rådgiver, økonomiseksjonen

Statens vegvesen arbeider for at både gående, syklende, kjørende og kollektivreisende skal komme trygt fram. Vi planlegger, bygger, drifter og vedlikeholder riks- og fylkesveger og har tilsyn med kjøretøy og trafikanter. Som fylkeskommunenes og statens vegadministrasjon bidrar vi med faglig grunnlag for politiske beslutninger og setter dem ut i livet. Vi er en stor samfunnsaktør med over 7600 engasjerte medarbeidere med bred kompetanse fordelt på Vegdirektoratet og fem regioner.

FirmaStatens vegvesen Region midt
FylkeMøre og Romsdal
StedÅlesund eller Molde
Søknadsfrist04.08.2016

Økonomiseksjonen i Statens vegvesen Region midt er organisert under HR- og administrasjonsavdelingen, men jobber tett mot øvrige lokale og regionale avdelinger. Fra høsten 2016 må vi supplere seksjonen med en ny, dyktig og engasjert medarbeider! Aktuelt kontorsted er Ålesund eller Molde.

Arbeidsoppgaver
Arbeidsoppgavene omfatter blant annet økonomifaglig rådgivning, koordinering av budsjettarbeid, utarbeidelse av prognoser, kvalitetssikring av regnskap, rapportering, analyser og internopplæring. Alle våre økonomirådgivere har egen prosjekt-/seksjonsportefølje, i tillegg til regionale fellesoppgaver. Noe reiseaktivitet og evt. faste kontordager på annen lokasjon må påregnes.

Kvalifikasjoner
Det kreves økonomifaglig utdanning fra høyskole eller universitet, minimum bachelorgrad, helst mastergrad kombinert med relevant erfaring. Dersom du har tatt hele eller deler av utdanningen i utlandet, må den være godkjent av NOKUT (www.nokut.no). Gode datakunnskaper er en forutsetning.

Personlig egnethet er svært viktig, og vi ønsker at du er:

  • Selvstendig og målrettet
  • Engasjert og har gode samarbeidsevner
  • Fleksibel, proaktiv og åpen for nye utfordringer
  • Analytisk og har god tallforståelse
  • God til å formulere deg både skriftlig og muntlig

Annet:
Lønn fastsettes etter nærmere avtale i henhold til etatens lønnspolitikk. Fra lønnen trekkes 2% pensjonsinnskudd til Statens pensjonskasse. Stillingen inngår i et godt og etablert faglig miljø, og vi kan tilby interessante og utfordrende arbeidsoppgaver. Statens vegvesen har gunstige arbeidstidsordninger og gode pensjons- og forsikringsordninger.

Nærmere opplysninger fås ved henvendelse til seksjonsleder Tone Myklebust, tlf. 917 51 047.

Statens vegvesen skal preges av mangfold, og våre ansatte skal gjenspeile befolkningen.
Vi legger vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene dersom du har behov for det.

Søknad med CV sendes elektronisk. Vi setter pris på om du også kan laste opp relevante vitnemål. Bekreftede kopier av vitnemål og attester tas med ved et eventuelt intervju. Vi gjør oppmerksom på at søkerlisten kan bli offentliggjort, selv om du har bedt om unntak fra denne, jf. Offentlighetsloven § 25. Du vil i så fall bli varslet.

Søk her