Prosjektleder anlegg

Fiborg & Sellæg Maskin AS har 27 ansatte og 3 lærlinger. Bedriften har system for kvalitetskontroll samt helse, miljø og sikkerhet. Fiborg & Sellæg Maskin AS er godkjent som opplæringsbedrift og har sentral godkjenning. Vi er et maskinentreprenørfirma som driver allsidig virksomhet innen anleggsbransjen, med tilholdssted i Levanger ? Nord-Trøndelag.

FirmaJobzone for Fiborg & Sellæg Maskin
FylkeNord-Trøndelag
StedLevanger
Søknadsfristsnarest

Har du erfaring fra anleggsbransjen med prosjektrettet arbeid, anbudsskriving, økonomi og dokumenthåndtering, vil vi gjerne høre fra deg.

Arbeidsoppgaver
Du vil få ansvaret for den daglige driften av selskapet, gjennom det vil du ha økonomi- og personalansvar. Du vil jobbe tett med prosjektlederne ut på anleggene og være en støtte og sparringspartner i alle prosjekter. Din økonomiforståelse vil bidra til god fortjeneste i alle ledd i vårt firma.

Ønskede kvalifikasjoner
Du må ha erfaring fra anleggsbransjen - da innen økonomi, logistikk og fremdrift. Du bør også ha erfaring fra måling og rapporteringer på prosjekter. Det er påkrevet at du har god økonomiforståelse og god kjennskap til regnskap. Du må minimum ha Teknisk Høyskole og gjerne ingeniør/sivilingeniør utdanning. Du har i tillegg meget gode kommunikative evner på norsk, både skriftlig og muntlig.

Personlige egenskaper
Du er motiverende og proaktiv, ryddig og strukturert. I tillegg har du godt humør og en uformell stil.
Du er romslig, inkluderende og fleksibel.

Vi tilbyr
Et meget godt arbeidsmiljø med utfordrende oppgaver og konkurransedyktige betingelser.

Søk her

Kontaktperson

Gunn Iren Berg Svendsen
40 00 37 12 / 93460310
gunn.iren@jobzone.no