Landskapsarkitekt/Arealplanlegger - Lillehammer

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting.

I Norge er vi 1450 medarbeidere fordelt på 17 kontorer og internasjonalt har vi totalt 13 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare – hver dag!

FirmaRambøll Norge
FylkeOppland
StedLillehammer
Søknadsfrist25.08.2016

Divisjon Hedmark og Oppland i Markedsenhet for Samferdsel og Byutvikling i Rambøll er i utvikling og trenger flere medarbeidere. Vi kan tilby allsidige arbeidsoppgaver for både private og offentlige kunder. Vi søker etter Landskapsarkitekt/Arealplanlegger til vårt kontor på Lillehammer.

Lillehammerkontoret har i dag 41 medarbeidere og et bredt tverrfaglig miljø bl.a. innenfor prosjektledelse, bygg, brann, tekniske fag, landskapsarkitektur, samferdsel, areal og samfunnsplanlegging.

Om stillingen

Hovedoppgavene vil være å bidra som fagansvarlig i små og mellomstore prosjekt og oppdragsmedarbeider i store prosjekt. Vi søker etter en faglig dyktig medarbeider hovedsakelig med master i Landskapsarkitektur, men master i arealplanlegging vil også bli vurdert.

På landskapsseksjonen, som teller 12 medarbeidere, arbeider vi med

  • Planlegging etter planloven relatert til landskap
  • Mulighetsstudier og analyser knyttet til byplanlegging og stedsutvikling
  • Planlegging av bolig- og hytteområder
  • Store landskapsinngrep som massetak, kraftutbygging og samferdselsanlegg
  • Detaljprosjektering av byrom, parker og grønne anlegg ved næringsbygg, boligområder, skoler og barnehager.

Hvem vi søker

Vi ser etter deg som ønsker å jobbe i prosjektteam i et flerfaglig miljø, med utfordrende og spennende planoppgaver. Vi trenger deg som gjerne bidrar kreativt i prosesser i vårt gode arbeidsmiljø. Andre viktige egenskaper og kvalifikasjoner vil være:

  • Master i landskapsarkitektur, alternativt master i arealplanlegging.
  • Erfaring med prosjektering i Novapoint/Civil 3D
  • Gode samarbeidsevner og evne til å jobbe selvstendig
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne både på norsk og engelsk

Rambøll tilbyr:

Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling bl.a. gjennom Rambøll Academy. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.

Send inn din søknad/CV ved å klikke på ”Søk stilling”-knappen og følge instruksjonene her

Velkommen som søker!

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen.

Kontaktperson

Seksjonsleder Ingfrid Lyngstad +47 95282264 

Vis flere stillinger: