Prosjekteringsleder

Sweco Norge AS er Europas største rådgiverselskap innen teknikk, miljø og arkitektur. Våre 14500 ingeniører, arkitekter og miljørådgivere jobber hver dag med å planlegge og utforme fremtidens byer og samfunn.

Sweco har rundt 1350 ansatte fordelt på 26 kontorsteder og jobber innen forretningsområdene bygg, industri, eiendom, energi og infrastruktur. Vi former fremtidens byer og samfunn.  

FirmaExperis for Sweco Norge
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfrist17.08.2016

Vi er på jakt etter prosjekteringsledere for Sweco i Bergen som kan være med å ta en sterk posisjon for Sweco i regionen. 

Vi søker etter drivende og engasjerte prosjekteringsledere med solid erfaring fra flerfaglig prosjekteringsledelse, både bygg og infrastruktur. Du vil få ansvar for å lede tverrfaglige prosjekteringsarbeid og sørge for at interne og eksterne grensesnitt defineres og følges opp, løses og kontrolleres. Du har relevant erfaring, teknisk bakgrunn og holder deg orientert om prosjekter i markedet. 

Som kandidat vil du få muligheten til å benytte din kunnskap og erfaring i ledelse av spennende prosjekter. Avdeling for prosjektadministrasjon har i dag 42 medarbeidere, med stor oppdragsmengde innenfor flere av Vestlandets mest innovative prosjekter. 

Som prosjekteringsleder blir du en del av Norges sterkeste fagmiljø innen sitt område. Vi er en totalrådgiver innen teknikk, miljø og arkitektur der du får mulighet til å jobbe med større prosjekter på tvers av avdelinger og fagområder i inn- og utland. Du vil få muligheter til å utvikle deg både innen fag, prosjektledelse og kundekontakt. 

Ansvarsområder: 

  • Organisere og lede det tverrfaglige prosjekteringsarbeidet
  • Påse at oppdragsgiver får et helhetlig, entydig og samordnet løsningsforslag
  • Lede prosjekteringsmøter
  • Faglig rådgiver for oppdragsgiver
  • Overordnet ansvar for prosjektrammer med hensyn til kostnadsstyring, kvalitet, ressurser og fremdrift
  • Informasjonsspredning og kommunikasjon mellom prosjektets disipliner

Kvalifikasjoner: 

  • Mastergrad/Siv.ing evt. Bachelor fra høyskole/universitet. Lang erfaring kan kompensere for manglende formalkompetanse
  • Prosjekteringsleder eller prosjektledererfaring
  • Erfaring med LEAN og BIM eller tilsvarende systemer er en fordel

Eventuelle spørsmål rettes til Experis ved Torill Høgheim, 906 93 983 eller Anette Hansen, 900 80 079. Alle henvendelser blir behandlet konfidensielt, om ønskelig også ovenfor oppdragsgiver i en innledende fase.

Klikk her for å komme til vår hjemmeside hvor du kan registrere din CV og søke stillingen.

Vis flere stillinger: