Kalkulasjonsleder

BundeBygg AS er en regionsledende entreprenør innen byggebransjen i Oslo og Akershus. Vi leverer næringsbygg og boliger i hele regionen.

I BundeBygg ønsker vi alltid å kunne yte det lille ekstra overfor kunder og samarbeidspartnere. Vi er en sparringspartner og involverer oss, følger opp og løser små og store utfordringer.

Vi sikrer en god og trygg prosess gjennom hele byggeprosjektet. For oss er det en selvfølge at mennesker som trives i jobben og med hverandre, også skaper de beste resultatene. Vi jobber kontinuerlig for å opprettholde det gode arbeidsmiljøet blant våre 190 ansatte.

Omsetningsøkningen har vært jevn, med gode resultater i alle år. I 2017 forventer vi en omsetning på ca 1,2 mrd. BundeBygg er et datterselskap i BundeGruppen.

FirmaBundeBygg
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Klar for å sette fotavtrykk?

Vil du være kalkulasjonsleder hos oss?

Som kalkulasjonsleder i BundeBygg blir du en del av en større avdeling med kunnskap innen prosjektutvikling, kalkulasjon og prosjektering. Vi utvikler og kalkulerer mange ulike type prosjekter innen bolig, næring og rehabilitering for å nevne noe. Størrelsen og kompleksiteten gjør arbeidet variert og spennende. Som kalkulasjonsleder vil du arbeide tett sammen med prosjektutviklere og avdelingsledere for å vurdere, budsjettere og kalkulere prosjekter.

Sammen med kalkulasjonsteamet vil du presentere kalkyler for ledelsen og kunden. Stillingen er krevende, utfordrende og du vil være en viktig del av vår felles framtid.

Vi jobber hele tiden med å ivareta vårt gode arbeidsmiljø. Dette gjør vi blant annet ved å fokusere på våre verdier FOLK (Folkeskikk, Orden, Lagånd og Kundefokus).

Mer informasjon om stillingen og kontaktinformasjon på vår nettside

Vis flere stillinger: