Anleggsleder

BundeBygg AS er en regionsledende entreprenør innen byggebransjen i Oslo og Akershus. Vi leverer næringsbygg og boliger i hele regionen.

I BundeBygg ønsker vi alltid å kunne yte det lille ekstra overfor kunder og samarbeidspartnere. Vi er en sparringspartner og involverer oss, følger opp og løser små og store utfordringer.

Vi sikrer en god og trygg prosess gjennom hele byggeprosjektet. For oss er det en selvfølge at mennesker som trives i jobben og med hverandre, også skaper de beste resultatene. Vi jobber kontinuerlig for å opprettholde det gode arbeidsmiljøet blant våre 190 ansatte.

Omsetningsøkningen har vært jevn, med gode resultater i alle år. I 2017 forventer vi en omsetning på ca 1,2 mrd. BundeBygg er et datterselskap i BundeGruppen.

FirmaBundeBygg
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Klar for å sette fotavtrykk?

Vil du være anleggsleder hos oss?

Som anleggsleder hos oss får du mange muligheter til å arbeide med store prosjekter. Vi er ansett for å være svært gode på betong og har mange dyktige formenn og håndverkere som trives med betong å arbeide med store prosjekter. Vi trenger derfor flere engasjerte anleggsledere spesielt innen betongfaget, i tillegg til anleggsledere generelt.

Våre team kjennetegnes av høy yrkesstolthet, effektivitet, god fagkunnskap samt at samholdet og samarbeidet er meget bra. Vår nye anleggsleder må ha lang erfaring fra sitt fag. Du må like å lede produksjonen på tildelte byggeprosjekter.

Du vil samarbeide tett med formenn og prosjektleder. Du får et ansvar for at arbeidet blir utført i henhold til beskrivelser, godkjente tegninger og fremdrift. Du vil planlegge og ha kontroll med bestillinger og leveranser av materiell og utstyr. Du følger opp avtaler, fremdrift og kvalitet med UE og leverandører. Sammen med prosjektleder vil du delta i kontroll og vurdering av prosjektets budsjett og kalkyler. Vi legger naturligvis stor vekt på sikkerhet og HMS-arbeidet.

Vi jobber hele tiden med å skape et godt arbeidsmiljø blant våre ansatte. Dette gjør vi ved å fokusere på verdiene våre FOLK (Folkeskikk, Orden, Lagånd og Kundefokus).

Mer informasjon om stillingen og kontaktinformasjon på vår nettside

Vis flere stillinger: