Prosjektleder Utbygging E18 Bommestad-Sky

Statens vegvesen arbeider for at både gående, syklende, kjørende og kollektivreisende skal komme trygt fram. Vi planlegger, bygger, drifter og vedlikeholder riks- og fylkesveger og har tilsyn med kjøretøy og trafikanter. Som fylkeskommunenes og statens vegadministrasjon bidrar vi med faglig grunnlag for politiske beslutninger og setter dem ut i livet. Vi er en stor samfunnsaktør med over 7600 engasjerte medarbeidere med bred kompetanse fordelt på Vegdirektoratet og fem regioner.

FirmaStatens vegvesen Region sør
FylkeVestfold
StedLarvik
Søknadsfrist28.08.2016

Statens vegvesen søker erfaren og dyktig prosjektleder til å lede og fullføre utbyggingen av 4-felts motorveg i Vestfold gjennom Larvik.

Prosjektet inneholder veg i dagen, flere km med tunneler, en miljøtunnel samt den 570 m lange Farrisbrua. Brua blir hovedsakelig en betongbru, men den midtre delen på 120 meter blir en skråstagbru i stål, med 70 meter høye betongtårn.

Stillingen er underlagt Prosjektavdelingen i Statens vegvesen Region sør. Prosjektavdelingen har ansvar for regionens store og komplekse plan- og utbyggingsprosjekter. Dette gjelder på både riks- og fylkesveger. Ansvaret spenner fra kommunedelplan via reguleringsplan til bygging.

Prosjektets budsjett er på ca. 4,2 milliarder. Det er rundt 20 medarbeidere som er dedikert til dette prosjektet, som består av byggeledere, kontrollingeniører og ulike fag- og støtte personer. Stillingen er lokalisert i Larvik. Når prosjektet er ferdig i 2019, vil du etter planen fortsette med andre prosjekter i Statens vegvesen Region sør.

Arbeidsoppgaver

  • Lede og gjennomføre prosjektet i tråd med gitte føringer og rammer
  • Personalansvar for medarbeiderne i prosjektet
  • Styring av egne ansatte
  • Økonomiansvar for tildelt budsjett
  • Bistå byggeledere i kontraktstyring med entreprenør etter behov

Ønskede kvalifikasjoner

Du har teknisk utdanning fra universitet eller høgskole, minimum 3 år. Omfattende og relevant ledererfaring eller erfaring innenfor de aktuelle fagområdene kan kompensere for manglende formell utdanning.

Dersom du har tatt hele eller deler av utdanningen din i utlandet, anbefaler vi at den godkjennes av NOKUT ( http://www.nokut.no/)

Det er ønskelig med god kjennskap til bransjen og god kontaktflate innen sektoren. Du må ha god kontrakt- og entrepriseforståelse. Erfaring fra større utbyggingsprosjekter er en fordel og vil vektlegges. Vi ser etter en person med god faglig innsikt og med forståelse for samhandlingen mellom byggherre og entreprenør.

For å lykkes i denne stillingen bør du være strukturert, utadvendt, åpen og ærlig. Du bør ha gode samarbeidsevner, godt humør og et stort engasjement, samt evnen til å få med deg dine medarbeidere og andre berørte. Det er en fordel om du har gode skriftlige og muntlige fremstillingsevner, at du har bein i nesa, og er endringsvillig.

Alle ledere i Statens vegvesen må ta ansvar for å utvikle sine medarbeidere og seg selv, og være bevisst på at de er rollemodeller og kulturskapere. Fokuset på endringsledelse vil være sentralt fremover.

Stort engasjement, gode strukturer og faglig utvikling

Som ansatt i Statens vegvesen blir du en del av et engasjert og tungt fagmiljø som tenker nytt, deler kunnskap og jobber tett sammen. Du påvirker samfunnsutviklingen, og du får bidra til fremtidens løsninger på ditt fagfelt. Vi gir deg viktige oppgaver med mye ansvar, og vi trenger medarbeidere som ønsker å utvikle seg i takt med nye utfordringer.

Medarbeiderne våre forteller om spennende arbeidshverdager med god balanse mellom arbeid og fritid.

Statens vegvesen kan tilby:

  • Muligheten til å lede en av de mest kompliserte og interessante vegprosjekter i Region sør
  • En jobb med mening- å kunne gå på jobb for et bedre samfunn samt delta i kampen for 0 drepte og hardt skadde i trafikken
  • Medlemskap i Statens pensjonskasse som tilbyr gunstig pensjonsordning, forsikringer osv.
  • En arbeidsplass med stor takhøyde, mye moro, faglig fokus og spennende arbeidsoppgaver
  • Gode muligheter for faglig utvikling og kompetanseheving
  • Fleksitid og gode ordninger for avspasering
  • Introduksjonsprogram og fadderordning

Lønn avtales nærmere i samsvar med vår lønnspolitikk.

Statens vegvesen skal preges av mangfold, og våre ansatte skal gjenspeile befolkningen. Vi oppfordrer alle som er kvalifisert, til å søke jobb hos oss. Vi legger vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene dersom du har behov for det.

Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om din søknad kan bli offentliggjort selv om du har bedt unntak fra offentlig søkerliste. Du vil bli varslet om dette.

Nærmere opplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Avdelingsdirektør Ingunn Foss på telefon 95729147.

Søk her

Vis flere stillinger: