BIM-ansvarlig

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er 24,5 milliarder kroner (2015), og halvparten av de 7 000 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

«Veidekke – lokalt nærvær, skandinavisk styrke»

Stillingen inngår i Veidekke Entreprenør AS. Veidekke Entreprenør AS driver landsdekkende bygg- og anleggsvirksomhet. Selskapet bygger i hovedsak boliger, yrkesbygg, skoler og andre offentlige bygg, og innen anleggsvirksomheten leveres prosjekter innen vei, bane, kraft, industrianlegg og flyplasser. Veidekke Entreprenør AS har 3350 ansatte og omsetter for 12 milliarder kroner (2015).

FirmaVeidekke Entreprenør
FylkeVest-Agder
StedKristiansand S / Agder-fylkene
Søknadsfrist15.08.2016

Region Syd i Veidekke Entreprenør AS består av distriktene Buskerud, Telemark/Vestfold, Agder, Norske Stålbygg AS og Block Berge Bygg AS. Regionen omsetter for ca. 3 mrd. og har 710 ansatte. 

Har du den BIM-kompetansen vi søker etter? 

Vi søker nå etter en person som har god erfaring med bruk av BIM, men du som er nyutdannet kan også søke. Vi ønsker at du har erfaring fra byggebransjen, god forretningsforståelse, er strukturert og har gode samarbeidsevner. Med disse egenskapene kan du få spennende og utviklende dager hos oss.
Du har teknisk fagskole eller ingeniørutdanning med spesialkompetanse innenfor BIM. Hos oss verdsetter vi praktisk erfaring høyt, og vi er stolte av å kunne fortelle at flere av våre dyktige medarbeidere har tatt et fagbrev som de har bygget videre på med annen utdanning.

Arbeidsoppgaver 

Prosessene rundt BIM er vel så viktig som det programtekniske arbeidet. Eksempler på oppgaver er koordinering av rådgivere og deres underlag, tilrettelegging og distribusjon av tverrfaglige modeller, riggplanlegging, utarbeide 4D-simuleringer, gjøre mengdeuttak, lage illustrasjoner og drive opplæring.

Kvalifikasjoner 

Du har teknisk fagskole eller ingeniørutdanning med spesialkompetanse innenfor BIM. Hos oss verdsetter vi praktisk erfaring høyt, og vi er stolte av å kunne fortelle at flere av våre dyktige medarbeidere har tatt et fagbrev som de har bygget videre på med annen utdanning.

Personlige egenskaper 

Du er en positiv person som liker å finne gode løsninger sammen med andre. Du liker å se resultater av arbeidet du gjør og er en god bidragsyter, så vel faglig som sosialt.
Utover det innehar du følgende egenskaper:
• Involverende
• God på relasjoner og kan bygge team
• Har godt humør og en trygg fremtoning
• Strukturert
• Profesjonell og tillitsvekkende
• Initiativrik og handlekraftig
• God muntlig og skriftlig fremstillingsevne

Vi tilbyr 

Om du blir en del av vårt lag, får du en selvstendig og ansvarsfull jobb blant dyktige kolleger i en involverende organisasjon. Du blir en del av en bedrift med en uformell omgangstone og et positivt arbeidsmiljø, preget av frihet under ansvar. Du vil være en del av et kollegium som er løsningsorientert, kompetent og preget av engasjement og vilje. Glimt i øyet og god humor på arbeidsplassen er viktig.

I vår verden er den beste skolen praktisk erfaring i prosjekter. Det er her vi lærer mest og best – i samspill med alle aktørene rundt oss. Som et supplement har vi gode kurs og utviklingsprogram tilgjengelig i Veidekkeskolen. Veidekke har et aktivt BIM-nettverk der medarbeidere fra hele Veidekke samles for å utvikle hverandres kompetanse.

Vi har konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger, og vi kan tilby deg medeierskap i form av aksjer, noe som gir en unik og samlende bedriftskultur.

Arbeidssted vil være distrikt Agder.

Søk her

Spørsmål om stillingen

Borgar Haugen Engeland

Personalkoordinator

Telefon

466 33 947