Camilla Sunde (f.v.), Mathis Grimstad, Jenny Josefine Holen, Andreas Kildahl Forseth og Silje Randby Trane.er klare for nye tak i Stor-Oslo Eiendom fra høsten av.

Stor-Oslo Eiendom vokser videre

Stor-Oslo Eiendom har i vår vært gjennom en omfattende rekrutteringsprosess, og starter opp i høst med fire nye ansikter.

- Stor-Oslo Eiendom har flere prosjekter som denne høsten skal inn i omfattende reguleringsprosesser, så det har vært et bevisst søk etter personer med kompetanse fra reguleringsprosesser og tidlig fase av eiendomsutviklingen, sier administrerende direktør Mathis Grimstad i en pressemelding.

Han sier det har vært stort trykk i bedriften det siste halvåret, og at det vil fortsette en god stund fremover. Kjøp av Munch Brygge i Bjørvika, Setra Vei i Holmenkollen og eiendom i Bekkestua Sentrum er blant høydepunktene så langt i år, og i produksjonen er det også høyt trykk.

- Dette krever mye av vår organisasjon, sier han.

Gunnar Rinde, partner i Stor-Oslo Eiendom, er derfor fornøyd med at de har sikret seg fire kandidater med erfaring fra relevante departements- og etatsnivå, i tillegg til tradisjonell prosjekterfaring fra det private næringsliv.

- Felles for alle kandidatene er at de har den rette kommersielle innstillingen som vi trenger i Stor-Oslo Eiendom, sier Rinde, som har ledet prosessen.

De nye ansatte heter Camilla Sunde, Andreas Kildahl Forseth, Jenny Josefine Holen og Silje Randby Trane.