Leder

Tekniske Foreningers Servicekontor AS (TFS) er sekretariat og en kreativ kraft for eierforeningene, tilsluttende foreninger og norsk næringsliv. Vi fokuserer på ulike faglige behov og stiller høye krav til vårt arbeid. Vi leverer viktige tjenester til de respektive foreningene i henhold til avtale. Dette gir oss en unik posisjon som vi får store synergieffekter fra. Vår kompetanse og erfaring kommer foreningene til gode. TFS skal være det foretrukne sekretariatet, samt den beste kurs- og konferanseleverandør i Norge. 

Norges Bygg- og Eiendomsforening (NBEF) er Norges ledende organisasjon innen bygg- og eiendomsforvaltning med ca 160 medlemmer, offentlige og private. Foreningen administreres av Tekniske Foreningers Servicekontor AS og vi holder til i lyse og trivelige lokaler på Lysaker utenfor Oslo. 

Les mer på www.tfsk.no 

FirmaNorges Bygg- og Eiendomsforening (NBEF)
FylkeAkershus
StedLysaker
Søknadsfristsnarest

Stillingen vil være organisert under Tekniske Foreningers Servicekontor, og være ansvarlig for det administrative og faglige arbeidet i Norges bygg- og eiendomsforening (NBEF). Dette medfører understøttende funksjoner mot styret og andre besluttende organer i NBEF samt iverksette og gjennomføre beslutninger relatert til handlingsplaner og strategier. Rollen skal også være med å tydeliggjøre bransjen eksternt gjennom å delta i eksterne styrer, råd, utvalg, komiteer og interessegrupper som har betydning for NBEFs formål og medlemmer.

Hovedoppgaver:

  • daglig drift av foreningen med hensyn til henvendelser fra bransjen og fra medlemmer
  • påvirke og utvikle bransjen og dens posisjon
  • administrere og serve styret og styrets arbeidsutvalg
  • delta i utarbeidelse av strategier og handlingsplaner, herunder å gjennomføre årlig strategisamling
  • gjennom gode og målrettede medlemsaktiviteter, fokusere på å utvikle nye og bestående medlemmer
  • tilrettelegge kurs for opplæring/oppdatering av medlemmer og bransjen
  • myndighetskontakt
  • representere NBEF i internasjonale fora og nettverk

Utdanning, arbeidserfaring og kompetanse:

  • høyere utdannelse, fortrinnsvis innen bygg- og eiendomsfag
  • erfaring fra bygg-, anleggs- og eiendomsnæringen er ønskelig
  • ledererfaring
  • erfaring fra medlemsbaserte organisasjoner vil være en fordel

Personlige egenskaper: 

Som person er du utadrettet og god til å kommunisere, du evner å bygge gode relasjoner med andre og gjennom det bygge et solid nettverk. Du er strukturert og detaljorientert og samtidig mulighetssøkende. Du er en lagspiller som bidrar til å gjøre andre gode og som får personer rundt deg til å trives.

Vi tilbyr en selvstendig og spennende stilling i et trivelig arbeidsmiljø med solide utviklingsmuligheter. 

Tekniske Foreningers Servicekontor AS er en arena for kunnskapsdeling og nettverksbygging – Vi er kunnskapsentreprenører!

Eventuelle spørsmål om stillingen kan rettes til Visindi AS ved Knut Ole Tande, tlf. 916 56 104 eller Tommy Skjervold, tlf. 930 56 450. Din henvendelse behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver. Søknad med CV sendes snarest.

Søk på stillingen her