Arkitema/ELN Architects bygger om Kantarellen

Arkitema/ELN Architects er del av Høyer Finseth-teamet som nettopp er blitt utropt til vinnere i konkurransen om å tegne ombygging av Kantarellen Bo- og behandlingssenter i Oslo.

I alt 1550 kvm skal tegnes om for å gi plass til flere beboere.

Arkitema/ELN Architects er allerede i gang med å tegne en 1550 kvm ombygging av Kantarellen Bo- og behandlingssenter på Søndre Nordstrand i Oslo. Oppgaven består i å bygge om eksisterende arealer i 2. og 3. etasje til 20 beboerrom med tilhørende fasiliteter.

- Vi er glade for å få tildelt denne oppgaven. Vi har fokus på å skape gode rom for mennesker i vår arkitektur. Det er mange spennende muligheter for å få til i dette prosjektet. Ved å skape mer plass og lage moderne omgivelser for beboerne, kan vi øke livskvaliteten og tilrettelegge for en aktiv og innholdsrik hverdag, forteller seniorpartner i Arkitema Anne Guri Grimsby i en pressemelding.

Oppdragsgiver er Omsorgsbygg Oslo KF, og oppdraget ble vunnet i skarp konkurranse mellom 12 tilbydere. I evalueringen er det lagt vekt på kompetanse, pris og oppgaveforståelse. Arkitema/ELN leverte en jevnt god besvarelse på alle tildelingskriterier, og ble derfor vurdert til å være det beste teamet. Sammen med Omsorgsbygg vil vi løse oppgaven for å sikre best mulige forhold for beboerne på Kantarellen.

Arkitema/ELN Architects er del av en prosjekteringsgruppe ledet av Høyer Finseth AS, og skal utarbeide forprosjekt og detaljprosjekt samt oppfølging i utførelsesfasen. Innledende aktiviteter og møter er allerede i gang for å tilrettelegge for en effektiv oppstart etter ferien.