Bransjedirektør

Takentreprenørenes Forening - TEFer en bransjeforening for bedrifter som arbeider med tekking av skrå og flate tak, membrantekking for terrasser, parkeringsanlegg, avfallsdeponi, takhager, tunneler og andre membranisoleringer i Norge. TEF er tilsluttet Byggenæringens Landsforening (BNL), og Næringslivets Hovedorganisasjon (NHO) og holder til på Majorstuen i Oslo

FirmaTakentreprenørenes Forening via CRGROUP
FylkeOslo
Søknadsfrist10.08.2016

Takentreprenørenes Forening skal bygge opp en administrasjon for å utvikle taktekker og membrantekkerfaget i Norge. Som bransjedirektør skal du, i samarbeid med styret og foreningens arbeidsgrupper, utvikle en attraktiv bransjeorganisasjon. Du skal sikre at TEF blir en synlig og slagkraftig forening som skal jobbe for fornuftige rammebetingelser for takentreprenørene. Du vil få ansvaret for å bidra til et attraktivt og tidsriktig utdanningssystem som sikrer en fornuftig ettervekst i bransjen. Vi forventer at du har:

  • Erfaring fra organisasjons- eller politisk arbeid
  • Ledererfaring fra stilling med mediekontakt
  • Erfaring fra eller kompetanse om byggebransjen

Vi ser etter kandidater som identifiserer seg med TEFs fundament og medlemsorganisasjonens natur. Du må også trives i krysningsfeltet fag, interessepolitikk og forretning. Vi vil legge vekt på at du har evnen til å fokusere på det en kan gjøre noe med samt at du er god til å kommunisere på alle nivåer i organisasjonen. Du må også trives med en blanding av operative og strategiske oppgaver.

Du vil få muligheten til å sette ditt personlige preg på en bransjeorganisasjon samt påvirke utviklingen i en relativ ung bransje. Du får samtidig en sentral rolle i NHO/BNL miljøet.

Søk stilling

Spørsmål om stillingen

Jon A. Steen

Partner

Telefon 932 92 400

Rune Kjølstad

Partner

Telefon 900 98 002

Vis flere stillinger: