BIM-koordinator

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting.

I Norge er vi 1450 medarbeidere fordelt på 17 kontorer og internasjonalt har vi totalt 13 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare – hver dag!

FirmaRambøll Norge
FylkeVest-Agder
StedKristiansand S
Søknadsfrist15.09.2016

Rambølls avdeling Kart og 3D, er Rambølls kompetansesenter innenfor Geomatikk, Kart, GIS og 3D-visualisering. Avdelingen har kontorsted i Kristiansand.

Geomatikk, GIS og 3D-visualisering er sentrale og gjennomgående fagområder i all fysisk planlegging og i alle utbyggingsprosjekter. Med dagens metodikk ved bruk av BIM og 3D-modeller i planlegging og prosjektering har kompetanse innen Geomatikk og 3D teknologi blitt enda viktigere. Rambøll har utviklet spesialkompetanse og gode prosesser for etablering av 3D-modeller fra ulike datakilder.

Om stillingen

For å styrke vår kompetanse i gjennomføring av store transportoppdrag, søker vi etter person med kompetanse innenfor fagområdet BIM / 3D-prosjektering.

Oppgaver tillagt stillingen vil blant annet være tverrfaglig koordinering, rådgivning, kvalitetssikring og teknisk støtte til fagene for 3D-modellering i hht kravene i oppdragene.

Vi kan tilby:

  • Spennende oppgaver i store prosjekter som former morgendagens samfunn
  • Deltakelse i et sterkt fagmiljø
  • Gode muligheter for læring og utvikling innenfor et stort spekter av ingeniørfagene

Hvem vi søker

Vi søker primært etter person med utdannelse innenfor Geomatikk/GIS på master- eller bachelornivå, gjerne med tilleggskompetanse innenfor BIM/3D-prosjektering. Ved ansettelsen vil vi vektlegge at du har arbeidserfaring og bred kompetanse på ulike dataverktøy innenfor BIM/3D-prosjektering og har kunnskap om planprosesser, standarder, datamodeller og håndbøker som benyttes i samferdselsoppdrag.

Andre viktige egenskaper og kvalifikasjoner vil være:

  • God på kommunikasjon og samarbeid
  • Marked- og forretningsorientering
  • Opptatt av og interesse for innovasjon og utvikling

Rambøll tilbyr

Som Nordens ledende samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.

Send inn din søknad/CV ved å klikke på "Søk stilling"-knappen og følge instruksjonene på denne siden

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen.

For mer informasjon om Rambøll Norge AS, se ramboll.no

For mer informasjon om Kart og 3D - se også visualisering.ramboll.no

Arbeidssted er Kristiansand, men andre kontorsteder kan også vurderes.

Velkommen som søker!

Kontaktperson

Tor Lohne +47 90689899

Vis flere stillinger: