Sykehusbygg søker prosjektledelse

Sykehusbygg HF ble stiftet som et felleseid helseforetak i november 2014, eid av de fire regionale helseforetakene. Sykehusbygg HF skal sikre et nasjonalt kompetansemiljø for sykehusplanlegging- og bygging på et høyt internasjonalt nivå.

Sykehus-Norge har ansvar for en bygningsmasse på nesten 5 millioner kvadratmeter og med samlede investeringsplaner på rundt 10 milliarder kroner årlig i de nærmeste årene.

Sykehusbygg HF skal bidra til fremtidsrettet utvikling av sykehusutbyggingen i Norge gjennom læring, innovasjon, erfarings- og kompetanseoverføring, og skal være en ressursleverandør for de øvrige helseforetakene.

Sykehusbygg HF skal utføre tjenester knyttet til utvikling, planlegging og gjennomføring av byggeprosjekter og tjenester innenfor eiendomsområdet.

FirmaSykehusbygg
FylkeOslo
StedOslo - Drammen
Søknadsfrist25.08.2016

Sykehusbygg HF søker prosjektledelse til planlegging og bygging av nytt sykehus i Drammen (Vestre Viken HF) og til sykehusprosjekter i Oslo (Oslo Universitetssykehus HF)


Styret i Helse Sør-Øst RHF godkjente i sak 54-2016 konseptrapport for nytt sykehus i Drammen og besluttet i sak 53-2016 hovedinnretning for utvikling av sykehusene i Oslo.
Helse Sør-Øst RHF vil være ansvarlig for prosjektene fra og med konseptfasen, og Sykehusbygg HF er engasjert av Helse Sør-Øst RHF for å ivareta prosjektledelse for planlegging og bygging av de nye sykehusene. Sykehusbygg HF er i gang med oppbyggingen av prosjektorganisasjonen som skal lede videre utvikling av prosjektene.
I den forbindelse har vi behov for å styrke oss med følgende stillinger:

Prosjektleder Regional Sikkerhetsavdeling (RSA)

Et av prosjektene som inngår i utviklingen av sykehusene i Oslo er etablering av Regional sikkerhetsavdeling (RSA). Utbyggingen er i idéfasen estimert til ca. 1,4 mrd. kroner. Det skal igangsettes konseptfase for prosjektet i løpet av høsten 2016, og det søkes etter prosjektleder som skal lede gjennomføringen av denne fasen, og når prosjektet er godkjent, resten av fasene til ferdigstillelse og overlevering. Prosjektleder RSA vil inngå i felles prosjektorganisasjon og rapportere til prosjektdirektøren i tidligfasen. For denne stillingen stilles det krav til erfaring fra ledelse av større utbyggingsprosjekter.

• Prosjekteringsledere

Det søkes etter prosjekteringsledere til flere av prosjektene, for styring av prosjekteringsarbeidet slik at forutsatte mål for kostnad, fremdrift og kvalitet nås. En viktig oppgave er å sikre at tverrfaglighet blir fulgt opp og ivaretatt av arkitekter og rådgivere. Prosjekteringsleder skal følge opp at de prosjekterende ivaretar sine kontraktsmessige forpliktelser, og sikre god informasjon og kommunikasjon mellom prosjekteringsgruppen og øvrige aktører i prosjektet.

Prosjektledere bygg, teknikk og IKT

Det søkes etter prosjektledere innenfor bygg, teknikk og IKT (Bygg, VVS, Elektro, Automasjon/ITG, Sikkerhet, IKT) som fortrinnsvis skal følge prosjektet fra tidligfase helt frem til de enkelte kontraktene er avsluttet og bygget er overlevert til driftsorganisasjon. Det legges opp til at prosjektlederne skal ha en sentral rolle i å følge opp og kvalitetssikre prosjekteringsunderlaget i tidligfasen og bidra til at de samsvarer med prosjektets forutsetninger. I gjennomføringsfasen er det forutsatt at prosjektlederne styrer utvalgte kontrakter innen de aktuelle fagområdene. Prosjektleder rapporter til prosjektsjef for det respektive utbyggingsområde i prosjektet.

Felles for stillingene er at:

Det søkes etter personer med høyere teknisk utdanning med erfaring fra tilsvarende stillinger i store utbyggingsprosjekter, fortrinnsvis sykehusprosjekter. Det legges vekt på evne til å arbeide systematisk og målrettet, gode kommunikasjons- og samarbeidsevner og leveransedyktighet.

Sykehusbygg HF tilbyr konkurransedyktig lønns- og arbeidsvilkår. Sykehusbygg har verdiene «Kunnskapsrik, effektiv og pålitelig» og er en lærende organisasjon der deling av kunnskap står sentralt. Sykehusbygg har dyktige og dedikerte medarbeidere, og vi søker derfor personer som kan identifisere seg med verdigrunnlaget og bidra til videre utvikling av Sykehusbygg som nasjonalt kompetansemiljø innenfor sykehusplanlegging –og bygging. Dette for å kunne utvikle og bygge framtidens sykehus.

Alle stillingene er faste.

Arbeidssted: Arbeidssted vil i være på felles prosjektkontor i Oslo, på prosjektrigg på byggeplass i Drammen eller Oslo, ev. annet sted i området Oslo-Drammen før prosjektrigg er etablert.

Kortfattet søknad med CV sendes til bjorn.skogstad@habberstad.no innen 25.08.2016.

For nærmere informasjon om stillingen kontakt:
Prosjektdirektør Dag Bøhler, tlf. 915 14 324 eller
Prosjektsjef prosjektstøtte Øyvind Ludvigsen, tlf. 900 38 123.

Vis flere stillinger: