Seniorrådgiver elektro - Bane og/eller kontaktledning

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting.

I Norge er vi 1450 medarbeidere fordelt på 17 kontorer og internasjonalt har vi totalt 13 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare – hver dag!

FirmaRambøll Norge
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Rambøll har store oppgaver innen prosjektering av elektrotekniske anlegg i forbindelse med jernbaneutbyggingen i Norge. Etterspørselen etter våre tjenester er økende og vi har behov for flere dyktige medarbeidere som vil være med i videreutvikling av fagmiljøet. Avdeling Samferdselselektro har i dag 10 medarbeidere og inngår i divisjonen for Tekniske systemer og brannsikkerhet. Avdelingen er samlokalisert med avdeling Elektro og IKT. Avdelingen har et nært samarbeid med det elektrotekniske miljøet gjennom landsomfattende fagnettverk.

Arbeidssted er Oslo.

Om stillingen

En hovedoppgave vil være å bidra til å tilføre seniorkompetanse i pågående og nye oppdrag. I tillegg blir du sentral i å sikre god oppdragsgjennomføring og kvalitetssikring samt oppbygging av det faglige miljøet.
Andre viktige oppgaver vil være:

  • Bidra til utvikling av avdelingens kompetanse innenfor jernbaneelektro
  • Prosjektering av lavspennings- eller kontaktledningsanlegg for jernbane
  • Delta i prosjekteringsteam
  • Bidra til opplæring av juniorer

Hvem vi søker

Vi ser etter deg som er engasjert med god kompetanse og erfaring innen jernbaneelektro, har erfaring med prosjektering og bruk av prosjekteringsverktøy. Erfaring fra rådgivende virksomhet er en fordel. Andre viktige egenskaper og kvalifikasjoner vil være:

  • Du er erfaren – minimum 5 års erfaring
  • Du har relevant kompetanse innenfor prosjektering av lavspentanlegg eller kontaktledning
  • Du har god kjennskap til Jernbaneverkets regelverk og TSI-er
  • Du er utadvendt og evner å samarbeide med oppdragsgivere, samarbeidspartnere og kollegaer

Rambøll tilbyr

Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.

Send inn din søknad/CV ved å klikke på "Søk stilling"-knappen og følge instruksjonene på denne siden

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen.

Kontaktperson

Fung. avdelingsleder Jan Erik Mathiesen +47 926 62 125

Vis flere stillinger: