Prosjekteringsleder jernbaneteknikk

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting.

I Norge er vi 1450 medarbeidere fordelt på 17 kontorer og internasjonalt har vi totalt 13 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare – hver dag!

FirmaRambøll Norge
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Rambøll trenger deg som ser forbi det åpenbare

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1450 medarbeidere fordelt på 17 kontorer, og internasjonalt har vi totalt 13 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare – hver dag!

Vil du være med å planlegge for fremtidens jernbane?

Rambøll er en av de største leverandørene av rådgivertjenester til Jernbaneverket og er med i flere av de store pågående Intercity-prosjektene. Vi har Norges største signal-fagmiljø utenfor Jernbaneverket. Sammen med internasjonale samarbeidspartnere har Rambøll nylig inngått en rammeavtale for ERTMS.

I avdeling Bane opplever vi en økende etterspørsel etter våre tjenester. Vi ser etter flere dyktige rådgivere med driv og engasjement som vil være med å videreutvikle avdelingen, som holder til på Skøyen i Oslo. Avdelingen er en del av divisjon Bane og Risk Management, hvor du finner et stort og spennendefagmiljø innenfor jernbanerelaterte fag. Divisjonen består av ca. 50 personer, og vi arbeider med varierte oppdrag innenfor områdene spor og kapasitet, tele, signalfag og prosjekteringsledelse.

For å styrke vår seksjon for Prosjekteringsledelse Jernbaneteknikk søker vi etter deg som er engasjert og som har god kompetanse og erfaring innenfor Jernbanefaget.

Vi har flere pågående prosjekter der vi stiller med prosjekt- og prosjekteringsledere som administrerer små og store oppdrag hvor det også er internasjonale aktører med. Vi søker både prosjektledere, prosjekteringsledere og byggeledere innenfor jernbanetekniske fag som kan gå inn og ta ansvar i hele prosjektporteføljen vår. Det er en fordel om du har erfaring med jernbaneprosjekter.

Om stillingen

Viktige oppgaver vil være å:

  • Skape varige verdier for kundene i våre oppdrag
  • Styrke og utvikle avdelingens fagmiljø
  • Delta i Rambølls fagfora

Andre viktige egenskaper og kvalifikasjoner for stillingen vil være:

  • Du har relevant kompetanse og erfaring, fortrinnsvis med universitets- eller høyskoleutdanning.
  • Erfaring kan kompensere for manglende formalkompetanse.
  • Du kan vise til gode resultater som er relevante for stillingen.
  • Du evner å samarbeide med oppdragsgivere, samarbeidspartnere og med kollegaer på tvers av kompetansemiljøene i Rambøll.
  • Gode språkkunnskaper i norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig.

Rambøll tilbyr:

Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.

Stasjoneringssted for stillingen vil primært være Skøyen, Oslo. For den rette kandidaten kan andre kontorsteder vurderes.

Send inn din søknad/CV ved å klikke på "Søk stilling"-knappen og følge instruksjonene på denne siden

Velkommen som søker!

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen.

Kontaktperson

Seksjonsleder Marianne Risberg Pettersen +47 414 96 763

Vis flere stillinger: