Rådgiver/Seniorrådgiver RAMS

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting.

I Norge er vi 1450 medarbeidere fordelt på 17 kontorer og internasjonalt har vi totalt 13 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare – hver dag!

FirmaRambøll Norge
FylkeBuskerud
StedDrammen
Søknadsfrist01.09.2016

Rambøll trenger deg som ser forbi det åpenbare

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1450 medarbeidere fordelt på 17 kontorer og internasjonalt har vi totalt 13 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare – hver dag!

Rådgiver/Seniorrådgiver RAMS

Rambølls kompetansemiljø for risikostyring, Risk Management, er organisert i Rambøll Norge, Samferdsel og Byutvikling og vårt kontorsted er i Drammen. Vi er engasjert i en rekke prosjekter innenfor bygg & anlegg, samferdsel og arealplanlegging. Våre prosjekter utføres som enkeltoppdrag mot kunde eller som del av tverrfaglige prosjekter. Etterspørselen etter våre tjenester er økende, og vi har behov for flere dyktige medarbeidere som vil være med i videreutviklingen av Risk Management og RAMS-seksjonen.

Primært kontorsted er Drammen, men Trondheim og Stavanger kan også være aktuelt.

Om stillingen

Stillingens hovedoppgave vil være å lede og gjennomføre RAMS-prosesser i Rambølls tverrfaglige prosjekter, spesielt innenfor samferdsel og prosjektering av skinnegående infrastruktur. I dette ligger å ivareta alle aktiviteter (prosesser og analyser) iht. gjeldende standarder og prosedyrer.

Du vil inngå i et RAMS fagmiljø og må bidra i kompetanseoverføring, faglig utvikling og effektivisering av RAMS-prosessene i våre prosjekter. Andre viktige oppgaver vil være å ha god dialog med RAMS- og prosjektressurser hos våre kunder.

Hvem vi søker

Vi søker engasjerte personer med god kompetanse og erfaring innen RAMS, fortrinnsvis fra jernbane, men vi vil også vurdere kandidater med erfaring fra andre bransjer. Vi har i dag et ungt og sterkt faglig miljø, som stadig ønsker å utvikle og effektivisere RAMS-prosessen. Dette er vitalt for å løse bl.a. jernbaneprosjektene som kommer som del av den store satsningen på jernbane som er iverksatt. Andre viktige egenskaper og kvalifikasjoner vil være:

  • Seniorrådgiver: minimum 10 års erfaring
  • Rådgiver: minimum 5 års erfaring
  • Du har relevant kompetanse, fortrinnsvis med universitets- eller høyskoleutdanning
  • Du kan vise til gode resultater som er relevante for stillingen
  • Du er utadvendt og evner å samarbeide med oppdragsgivere, samarbeidspartnere og med kollegaer på tvers av kompetansemiljøene i Rambøll
  • Du behersker og trives i rollen som fasilitator av analyseprosesser
  • Du behersker både kvantitative og kvalitative analyseteknikker for vurdering av sikkerhet og tilgjengelighet
  • Du behersker ulike analyseteknikker som FMECA, HAZID, HTA, FTA
  • Du har erfaring med analyse av sikkerhetskritiske systemer (SIL-analyser)
  • Du har kjennskap til gjennomføring av uavhengige kontroller og verifikasjoner av risikostyringsprosesser

Rambøll tilbyr

Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.

Send inn din søknad/CV ved å klikke på "Søk stilling"-knappen og følge instruksjonene på denne siden

Velkommen som søker!

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen.

Kontaktperson

Tom Daniel Berg Enger +47 918 70 955

Vis flere stillinger: