Kommunikasjonsdirektør

Skanska er et av verdens ledende prosjektutvikler- og entreprenørselskap med ekspertise innen bygg og anlegg, utvikling av kommersielle lokaler, boliger og prosjekt i offentlig-privat samarbeid. Basert på selskapets globale miljøkompetanse, sikter Skanska mot å bli førstevalget når det gjelder grønne prosjekt. Konsernet har i dag 43.000 medarbeidere i utvalgte hjemmemarkeder i Europa og USA. Skanska Norge AS har ca. 4000 ansatte.

FirmaSkanska Norge
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Vår kommunikasjonsdirektør går snart over i pensjonistenes rekker og vi søker hans etterfølger.

Vi søker en kommersielt orientert person som brenner for å ta den posisjonen vi mener er rett for et av verdens ledende entreprenørkonsern. Markedet vi opererer i er preget av sterk internasjonal konkurranse. Det er avgjørende at du er fremoverlent og har et sterkt ønske om å vinne nye prosjekter sammen med hele teamet Skanska Norge.

Vår visjon er å bygge for et bedre samfunn. Ditt samfunnsengasjement er viktig for å forstå trender, utvikling, kundenes fremtidige behov og våre muligheter. Vi jobber sammen med kundene for å finne gode og miljøriktige løsninger, som er kommersielt lønnsomme for alle parter. I dette landskapet vil du kunne gripe mange spennende muligheter for å etablere Skanska Norge sitt fotavtrykk.

Vi forventer at du sammen med ditt team og konsernledelsen utvikler og realiserer en tidsriktig kommunikasjonsstrategi, som ivaretar megatrendene urbanisering og digitalisering. Vi vil trenge dine råd for å kunne lykkes med både å finne, vinne og gjennomføre prosjekter, og ta strategiske posisjoner som den ledende prosjektutvikler og entreprenør.

Vår nye kommunikasjonsdirektør må brenne for kommunikasjonsfaget. Vi søker en person med ledererfaring i kommunikasjonsfaglig arbeid fra større organisasjoner og høyere utdanning innen kommunikasjon/medievitenskap/journalistikk/markedsføring. Det er en stor fordel med bransjeerfaring.

Stillingen rapporterer til Administrerende Direktør for Skanska Norge og arbeidssted er Oslo.

For nærmere opplysninger om stillingen kontakt vår rådgiver Stephan Juhl Nielsen i Kingbird Executive Search på telefon 90 66 30 00.

Vis flere stillinger: