ØIE Eiendomsutvikling kjøper bygård av John Carew

John Carew har solgt eiendommen Bygdøy Alle 11 til ØIE Eiendomsutvikling.

Selgers prisantydning for eiendommen var 126 millioner, men partene er enige om å holde kjøpesummen konfidensiell.

Den ærverdige bygården fra 1800 tallet ble totalrenovert i 2010. Totalt er det 2375 kvm fordelt på 21 leiligheter og næringsarealer. Den har sentral beliggenhet i Bygdøy Alle, rett ved Solli Plass, og på andre siden av gaten for Yara bygget.

Selger er selskaper tilhørende John Carew og Per A. Flod med henholdsvis 82,9 prosent og 17,1 prosent eierandeler, og det er Johanne Cathrine Brustad som har hatt salgsoppdraget.

ØIE Eiendomsutvikling holder til i Lillestrøm, og selskapets hovedfokus er kjøp, salg, utvikling og forvaltning av eiendommer, primært i Oslo og Akershus.

- Selskapet er svært fornøyd med at de har sikret seg denne flotte eiendommen med sentral beliggenhet i Oslo sentrum. Vi ser et stort potensiale i Bygdøy Alle 11 som passer meget godt inn i vår portefølje, sier daglig leder Ronny Engebretsen i en pressemelding.

Han understreker samtidig at de hele tiden er på utkikk etter nye objekter med både kort og lang investeringshorisont, og at målsetningen er å gjøre flere kjøp utover året.