Anleggsleder - store spesialprosjekter

I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil vær med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss - Beyond Construction. Se www.ncc.no

FirmaNCC Infrastructure
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

ANLEGGSLEDER - STORE SPESIALPROSJEKTER

Tunneler, industri- og kraftanlegg

NCC gjennomfører nå store infrastrukturprosjekter til en verdi av flere milliarder kroner, i tillegg satser vi på at vi skal få tildelt flere av de store og utfordrende prosjektene som snart skal gjennomføres. For at byggherrene skal velge oss må vi levere økonomisk gode og bærekraftige tekniske løsninger, samt ha de beste medarbeidere i gjennomføringen av disse. Vi ønsker nå å styrke vårt team med en ny anleggsleder.

Som anleggsleder med tilknytning til forretningsenheten NCC Infrastructure, DK Spesialprosjekt, vil du ha ansvar for produksjon på anlegget. Herunder ligger også personalansvar og ledelse av medarbeidere og funksjonærer, planlegging, økonomi, kontrakt og underentreprenører. Anleggsleder vil også kunne tillegges ansvar som anleggets ansvarlige representant overfor kunde.

For å trives hos oss i NCC, må du ha et positivt engasjement, du må våge å tenke nytt og du er tydelig med egne meninger. Du er løsningsorientert, og du vet at struktur og planmessighet sammen med teamfokus fører til gode resultater.

Som anleggsleder er det også viktig at du har:

  • lederferdigheter og gode kommunikasjonsevner
  • operativ erfaring som anleggsleder fra anleggsprosjekter
  • kunnskap om tunneldrift er en fordel
  • relevant teknisk utdannelse
  • kontraktsforståelse og økonomikunnskaper

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og et dynamisk, engasjert og faglig sterkt anleggsmiljø. NCC gir gode muligheter for egenutvikling og verdsetter medarbeidere som tar initiativ og viser ansvar. Din arbeidsplass vil i hovedsak være ute på prosjekt, men du må også regne med noe tid på vårt hovedkontor på Brynseng i Oslo.

Ønskes ytterligere informasjon om stillingen, kan du kontakte Johnny Aastad hos Compass Human Resources på telefon +47 909 80 198. Alle henvendelser behandles konfidensielt. Skriftlig søknad med CV kan lastes opp via denne siden

Søknadsfrist: snarest

NCCs visjon er å fornye vår bransje og levere de beste bærekraftige løsningene. Vi utvikler, bygger og selger fremtidens miljøer for bolig, arbeid og kommunikasjon. Ærlighet, tillit, respekt og skaperånd er verdiene somgjennomsyrer arbeidet for våre 18 000 medarbeidere.

NCC Infrastructure er en nordisk enhet og den største forretningsenheten i NCC i Norge. Vi er en betydelig aktør innen utvikling og gjennomføring av alle typer anleggsprosjekter. Våre prosjekter omfatter blant annet veianlegg, broer, kaier, tunneler, industri- og kraftanlegg og idrettsanlegg. Vi har også virksomhet innen drift og vedlikehold av veier og friluftsområder.

Kontaktpersoner:

Johnny Aastad
Partner, Compass Human Resources
+47 909 80 198
johnny.aastad@compass.no

Vis flere stillinger: