Forskalingssnekkere og/eller lag med egen bas

Backe er blant Norges ledende entreprenørselskaper og
eiendomsutviklere med ca 1 000 ansatte. Backe Stor-Oslo AS er en entreprenørbedrift med 100 medarbeidere, etablert i 1946 som grunnsteinen til det som i dag er
Backe. Vi skaper nærings- og boligvekst i Stor-Oslo, og påtar oss oppdrag innenfor nybygg og rehabilitering for offentlige og private utbyggere innenfor vårt markedsområde i Oslo, Bærum, Asker, Drammen og Kongsberg. Selskapet rigger for vekst med en forventet omsetning i 2019 på ca 800 MNOK.

FirmaBacke Stor-Oslo
FylkeAkershus
StedFornebu
Søknadsfrist10.08.2016

Vi ønsker deg som har fagbrev som forskalingssnekker eller kan dokumentere lang erfaring i rollen og kan skandinavisk språk.

Du må være selvstendig, nøyaktig og strukturert, og ha god gjennomføringsevne. Du er flink på å skape gode relasjoner og samhandler godt med andre. Du liker å jobbe i team. Du er engasjert og positiv.

Vi legger vekt på ansvar, frihet og tillitt. Minst like viktig som at du treffer spikeren på hodet, er at du kan bruke hodet.

Les mer om våre prosjekter på www.backe.no eller ta kontakt med Henning Hjelm-Hansen, fortrinnsvis på e-post henning.hjelm.hansen@backe.no, eventuelt på mobil 901 06 494, for mer informasjon.

Skriftlig søknad sendes her eller på e-post til oslo@backe.no

Vis flere stillinger: