HMS/KS-ingeniør nye E6 - Midt-Norge

Peab er et av Nordens ledende entreprenørselskaper med virksomhet innen bygg, anlegg eiendomsutvikling og industri. Konsernet har en årlig omsetning på ca. 45 mrd. SEK og 14 000 medarbeidere. I Norge har Peab ca. 1 400 medarbeidere, hvorav drøye 200 i Peab Anlegg.

FirmaPeab Anlegg
FylkeSør-Trøndelag
StedTrondheim
Søknadsfristsnarest

... med hovedvekt på kvalitetsoppfølging

Fra distriktskontoret i Trondheim bygger Peab Anlegg ny E6 fra to- til firefelts vei. Statens Vegvesen er byggherre, og Peab Anlegg er tildelt hovedentreprisen. Prosjektet har nylig hatt oppstart og er forventet å ta rundt tre år.

Distriktet består i dag av rundt 50 medarbeidere og har betydelige vekstambisjoner de nærmeste årene. Øvrige prosjekter i distriktet spenner over et bredt spekter av områder (nybygging/drift/vedlikehold av vei, grunnarbeider og andre prosjekter for kraftbransjen, bane, betongarbeider, broer, kaier og havneanlegg, samt vann og avløp). Se gjerne prosjektoversikter på www.peab.no

Ansvar og arbeidsoppgaver:

Som HMS/KS-ingeniør vil du inngå i prosjektstabens HMS/KS-team. Ditt hovedansvar vil være å forvalte prosjektets kvalitetssystemer og -planer gjennom internoppfølging og arbeid med kvalitetsdokumentasjon. Herunder:

  • sørge for at prosjektets styringssystem tilfredsstiller prosjektets mål, samt byggherrens og myndigheters krav.
  • planlegge, gjennomføre/følge opp og dokumentere kontroller knyttet til KS og ytre miljø (YM):

- utsjekk av utført arbeid i henhold til kontrollprogram

- samordning av kvalitetskontroller

- oppfølging av avvikslogg/avvik og uønskede forhold YM

- avfallsrapportering

- rapportering til NK i henhold til ukes- og månedsrapportering til BH

- overvåking og kontroll av FDV

  • informere og støtte andre nøkkelpersoner innenfor prosjektet samt sørge for tilgang til relevante hjelpemidler.
  • sørge for at interne revisjoner blir gjennomført i henhold til revisjonsprogram.
  • holde seg oppdatert innen aktuelle lover og forskrifter og informere ved endringer av betydning.

Kvalifikasjoner:

Vi søker fortrinnsvis kandidater med høyere teknisk utdanning på ingeniør-/teknisk fagskolenivå og 2-4 års erfaring fra arbeid med KS/HMS. Du har god brukerkompetanse på dataverktøy, er strukturert og liker å jobbe med planlegging, kontroll og oppfølging.
Vi ser etter deg som kjenner deg igjen i våre verdier: Jordnær, Utviklende, Personlig, Pålitelig og som vil være med å bygge kulturen vår videre i distriktet. Vi søker deg som er engasjert, brenner for jobben din, som vil være med å skape din egen hverdag og liker faglige utfordringer.

Vi kan tilby et folkelig og meget godt arbeidsmiljø, en unik mulighet til å være en del av en organisasjon i sterk vekst og et selskap som er fokusert på kompetansebygging og videreutvikling. Vi tilbyr også konkurransedyktige betingelser, samt pensjons- og forsikringsordning.

For informasjon
Spørsmål om stillingen kan rettes til Compass Human Resources ved Stein-Sverre Wold, tlf. 906 88 270 eller Anne Marit Nærby, tlf. 924 49 114. Skriftlig søknad med CV merket ”HMS/KS ingeniør” registreres her

Vis flere stillinger: