Prosjektdirektør

Vil du bli med på laget?

Sykehusbygg HF ble stiftet som et felleseid helseforetak i november 2014, eid av de fire regionale helseforetakene. Sykehusbygg HF skal sikre et nasjonalt kompetansemiljø for sykehusplanlegging- og bygging på et høyt internasjonalt nivå.

Sykehus-Norge har ansvar for en bygningsmasse på nesten 5 millioner kvadratmeter og med samlede investeringsplaner på rundt 10 milliarder kroner årlig i de nærmeste årene.

Sykehusbygg HF skal bidra til fremtidsrettet utvikling av sykehusutbyggingen i Norge gjennom læring, innovasjon, erfarings- og kompetanseoverføring, og skal være en ressursleverandør for de øvrige helseforetakene.

Sykehusbygg HF skal utføre tjenester knyttet til utvikling, planlegging og gjennomføring av byggeprosjekter og tjenester innenfor eiendomsområdet.

FirmaSykehusbygg
FylkeMøre og Romsdal
StedMolde
Søknadsfrist21.08.2016

Nytt Sykehus i Nordmøre og Romsdal

Det er vedtatt å bygge nytt sykehus på Hjelset i Molde kommune og et distriktsmedisinsk senter i Kristiansund.

Det skal bygges om lag 60 000 kvm til en kostnadsramme på 4,3 mrd. NOK. Konseptarbeidet avsluttes i fjerde kvartal i 2016, og forprosjektet planlegges igangsatt fra årsskiftet 2016/17. Prosjektet ivaretar en viktig samfunnsoppgave, og interessen fra samfunnet rundt og media er stor.

Arbeidet ledes av Sykehusbygg HF, og vi søker etter en prosjektdirektør som kan lede dette arbeidet fra og med forprosjektfasen og fram til overlevering av byggene.

Den vi ser etter har:

  • Betydelig erfaring med å lede store, komplekse byggeprosjekter
  • Sterk og erfaren prosessleder
  • Dokumentert gjennomføringskraft og kan vise til gode resultater
  • Kunnskap om ulike samarbeids- og kontraktsformer i store utbyggingsprosjekter
  • Gode samarbeidsevner
  • Gode kommunikasjonsevner
  • Erfaring med å håndtere media
  • Kunnskap om bruk av BIM og LEAN
  • God skriftlig og muntlig framstillingsevne på både norsk og engelsk

Den som tilsettes må ha utdanning på masternivå innenfor relevante fagfelt. Lang erfaring kan kompensere for manglende formell utdannelse.

Prosjektdirektøren vil rapportere til et prosjektstyre i tillegg til Sykehusbygg HF. Arbeidssted vil være på prosjektkontoret på Hjelset.

Sykehusbygg HF tilbyr konkurransedyktig lønns- og arbeidsvilkår. Sykehusbygg har verdiene «Kunnskapsrik, effektiv og pålitelig» og er en lærende organisasjon der deling av kunnskap står sentralt. Sykehusbygg har dyktige og dedikerte medarbeidere, og vi søker derfor en som kan identifisere seg med verdigrunnlaget og bidra til videre utvikling av Sykehusbygg som nasjonalt kompetansemiljø innenfor sykehusplanlegging –og bygging. Dette for å kunne utvikle og bygge framtidens sykehus.

For nærmere informasjon om stillingen så kan du ta kontakte vår rådgiver i Habberstad Hans Petter Karlsen, tlf. 934 25 743 eller administrerende direktør Ann Elisabeth Wedø, tlf. 992 03 596.

Søknad med CV sendes hans.petter.karlsen@habberstad.no innen 21.08.2016.

Vis flere stillinger: