Daglig leder Reinert Hersleth i Hersleth Entreprenør. Foto: Sindre Sverdrup Strand

Rekordår for Hersleth Entreprenør

2015 ble et rekordår for Hersleth Entreprenør, med en omsetning på 300 millioner kroner og et resultat før skatt på 25,5 millioner.

Det skriverMoss Avisi en artikkel på sine nettsider (Krever innlogging).

300 millioner på topplinjen og et resultat før skatt på 25,5 millioner kroner i 2015 ga en inntjening på 8,5 prosent, og utgjorde Hersleth Entreprenørs beste år noen sinne, heter det i artikkelen.

I år ligger entreprenøren an til å nå en omsetning på 325 millioner kroner, skriver Moss Avis videre. Hersleth Entreprenør har 70 ansatte, og opererer over hele det sentrale Østlandet.

Denne uken har 25 baser, anleggsledere og formenn også vært på to dagers kurs i lederutvikling, skriver entreprenøren i en pressemelding.

25 arbeidsledere i Hersleth Entreprenør på lederkurs. Foto: Hersleth Entreprenør

– Vår viktigste ressurs i bedriften er våre 70 ansatte, og vi ønsker å utvikle våre ansatte for å kunne gjøre oss enda mer konkurransedyktig som bedrift i et stadig tøffere marked. Samtidig ønsker vi å utvikle hver enkelt ansatt slik at de kan få mulighet til å strekke seg til enda mer utfordrende oppgaver og samtidig skape et arbeidsmiljø alle trives i, sier daglig leder Reinert Hersleth.

Overfor Byggeindustrien påpeker Hersleth at alle ansatte i bedriften får utbetalt en halv månedslønn i bonus på grunn av rekordomsetningen.

Boligbygging utgjør omtrent halvparten av selskapets aktivitet. Næringsbygg og offentlige bygg tar resten av kapasiteten.

– Totalt sett har vi i årene framover nok byggeoppdrag på 1.400 til 1.500 boliger, men vi bokfører ikke dette som ordrereserve før de ulike prosjektene og byggetrinnene blir igangsatt, sier Hersleth.