Sivilingeniør/ingeniør VA-infrastruktur

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting.

I Norge er vi 1450 medarbeidere fordelt på 17 kontorer og internasjonalt har vi totalt 13 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare – hver dag!

FirmaRambøll Norge
FylkeSør-Trøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist07.07.2016

Rambøll Water er en internasjonal organisasjon med en helhetlig tilnærming rundt en av verdens viktigste ressurser: Rent vann. Vi er 700 rådgivende ingeniører, hvorav 90 rådgivere i Norge. Vi arbeider med alle problemstillinger knyttet til vannressurser, drikkevann og avløpsrensing, herunder slam og biogass systemer for vann og avløp, overvann/fordrøyning og klimatilpasnings-spørsmål. Rambøll Water har behov for å ansette flere medarbeidere for å dekke etterspørselen til markedet. Arbeidsted er Trondheim. For mer info: http://www.ramboll.no/services/vann

Om stillingen

Rambøll Trondheim er inne i en vekstfase med stor tilgang på spennende oppdrag. Kontoret i Trondheim er tverrfaglig med ca. 250 medarbeidere, hvorav 24 medarbeidere arbeider innenfor avdeling VANN. Vi har behov for å øke vår kompetanse og kapasitet innenfor VANN og søker Sivilingeniør/ingeniør VA-infrastruktur. Vi ser etter medarbeidere som ønsker å utvikle seg sammen med vår virksomhet og våre kunder.

Oppgaver er knyttet til tidligfaseplanlegging, prosjektering og ledelse av prosjekter i varierte oppdrag knyttet til tradisjonell VA-prosjektering, renovering av VA-ledninger, No-dig, overvanns-problematikk, fordrøyning, modellering av VA-systemer mm.

Hvem vi søker

For denne stillingen er vi på jakt etter personer som har:

  • Minst 5 års erfaring innen VA-faget og utdannelse som master eller bachelor.
  • Gode samarbeidsevner og vilje til å jobbe i team.
  • Erfaring fra prosjekteringsverktøy, fortrinnsvis Autocad/Novapoint og/eller modelleringsprogrammer (Mike urban mm.).
  • God skriftlig og muntlig framstillingsevne/kommunikasjon både på norsk og engelsk.
  • Selvstendig person med kundenettverk.

Som person har du et sterkt engasjement for faget og kan jobbe selvstendig. Du har evne til å kommunisere med kunder og kollegaer.

Rambøll tilbyr

Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.

Arbeidet hos oss ​​gir stor frihet til selvstendig arbeid. Gjennom vår markedsposisjon, kan vi tilby gode muligheter for utfordrende arbeid i noen av de mest interessante prosjekter og tjenester i hele kjeden. Og ikke minst - vi har det gøy!

Send inn din søknad/CV ved å klikke på ”Søk stilling”-knappen og følge instruksjonene på denne siden

Utvalg og intervjuer vil være skje fortløpende, send din søknad så snart som mulig.

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen.

Velkommen som søker!

Kontaktperson

Avdelingsleder VANN, Bård Sandberg +47 406 06 506

Vis flere stillinger: