Leder akvakultur

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting.

I Norge er vi 1450 medarbeidere fordelt på 17 kontorer og internasjonalt har vi totalt 13 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare – hver dag!

FirmaRambøll Norge
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfrist26.06.2016

Vær med å bygge et spennende regionalt fagmiljø i Bergen i rollen som leder for Akvakultur. Gjennom forretningsutvikling, salg, ledelse og rådgivning får du mulighet til å påvirke utviklingen av en svært viktig næring for fremtiden. Du får jobbe tett med et av bransjens fremste fagmiljøer innen akvakultur, og gjennom deres kunnskap, bistå bransjen i sin helhet til en bærekraftig utvikling.

Hvem vi søker

Vi ser etter deg med sterk forretningsforståelse innen akvakultur og sjømatindustri, med et velutviklet relasjonsnettverk i næringen, og med erfaring og ferdigheter for å bygge et sterkt regionalt fagmiljø.

For å lykkes i rollen bør du også ha solid erfaring fra oppdragsgjennomføring og ledelse av oppdrag på tvers av tekniske fagområder. Du bør også ha erfaring fra kommersielle roller innen oppdrett eller organisasjoner tilknyttet næringen.

Rambøll tilbyr

  • En spennende rolle hos en global samfunnsrådgiver som gir sine medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling
  • Gode betingelser med attraktive forsikrings­ og pensjonsavtaler
  • Fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger
  • Et miljø der du får brukt din kunnskap til å skape gode løsninger for en hel næring
  • En organisasjon som sammen med sine kunder søker mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.

Du kan også kontakte Mercuri Urval ved Anne S. Posner (mobil 975 59 057) eller Ottar Skeide (mobil 975 59 043) for en konfidensiell dialog om denne muligheten.

Søk her

Vis flere stillinger: