Trond R. Reinertsen. Arkivfoto: Per Helge Pedersen

E.A. Smith gjør endringer i ledelsen

Trond R. Reinertsen går av som konsernsjef etter eget ønske, men fortsetter som styrets leder.

- Trond R. Reinertsen har fremført ønske ovenfor styret om å fratre som konsernsjef pr. 01.07.16. Han fortsetter som styrets leder, skriver E.A. Smith AS i en pressemelding i dag. 

Samtidig rokkerer selskapet på flere andre lederposisjoner.

  • Christina Kjeldsberg fratrer stillingen som administrerende direktør i E.A. Smith AS. fortsetter i konsernledelsen som konserndirektør med ansvar for HR-funksjonen konsern og konsernadministrative oppgaver.
  • Harald Reinertsen, som har arbeidet 6 år i ledende stillinger i E.A. Smith AS, ønsker gå ut av den daglige driften, men fortsetter i styret.
  • Arne Reinertsen som har vært ansatt som konserndirektør siden 2015 og vært medlem av styret i 6 år, tiltrer som administrerende direktør for E.A. Smith AS pr. 01.07.16 og vil da være selskapets daglige, øverste leder. Arne Reinertsen er utdannet økonom fra University of Stirling (BA Hons.) og London School of Economics (MSc). Han kom til E.A. Smith AS fra stillingen som Vice President, Investment Banking i Citigroup der han arbeidet fra 2007.

- Omsetning og resultat har i det siste hatt en positiv utvikling og selskapet fortsetter å investere i anlegg, utstyr og en styrket organisasjon for videre vekst. Grunnlaget for fremtiden synes derfor godt for selskapet E.A. Smith AS, skriver selskapet pressemeldingen.