Multiconsult søker Landskapsarkitekt - Trondheim

Multiconsult er et norsk kraftsenter med internasjonalt nedslagsfelt innen prosjektering og rådgivning. Gjennom 45 kontorer i Norge og internasjonalt benytter vi 100 års erfaring til å skape ny historie. For oss handler muliggjøring om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning blant våre mer enn 2000 medarbeidere.

Multiconsult er notert på Oslo Børs og opererer innenfor følgende seks forretningsområder: Bygg & eiendom, Industri, Olje & gass, Samferdsel & infrastruktur, Energi og Miljø & naturressurser.

Multiconsult Trondheim inngår i Region Midt og har kontor Trondheim er vi i dag ca 250 medarbeidere som holder til i trivelige lokaler i Sluppenveien. Vi flyttet inn i helt nye lokaler på Sluppen i sept. 2014. Kontoret er hovedkontor for region Midt som også har kontorer i Ålesund og Mo i Rana. Trondheimskontoret er organisert i 4 avdelinger; Samferdsel & Infrastruktur, Geofag, Bygg & Eiendom. Avdeling Samferdsel & Infrastruktur har ca 35 ansatte, og har fagseksjoner for Arealplan og landskap, Samferdsel og VAR.

Seksjon Arealplan og landskap består i dag av 8 medarbeidere.

FirmaMulticonsult
FylkeSør-Trøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist30.09.2016

Vi ønsker å øke vår kompetanse og kapasitet innenfor landskapsarkitektur og formgivning og søker en kreativ person med faglig engasjement, sans for praktiske løsninger og som liker å jobbe i tverrfaglige team i et stort og variert fagmiljø. For å styrke vår faglige sammensetning søker vi en prosjekterende landskapsarkitekt, helst med noen års erfaring som kan ta ansvar og disiplinledelse i oppdrag og som har praksis fra offentlig eller privat virksomhet.

MULTICONSULT kan tilby

  • Personlig og faglig utvikling i samarbeid med øvrige kollegaer
  • Moderne og funksjonelle kontorlokaler med gode parkeringsforhold og god kollektivdekning
  • Muligheter for å delta i store tverrfaglige prosjekter nasjonalt og internasjonalt
  • Gode lønnsbetingelser, pensjons- og forsikringsordninger.
  • Gode muligheter for personlig utvikling i et sterkt fagmiljø og samarbeid med andre avdelinger/regioner
  • 5 uker ferie pluss fri mellom jul/nyttår og i påsken
  • Bedriftshytter og et aktivt bedriftsidrettsmiljø og turgruppe, samt godt sosialt arbeidsmiljø

Synes du dette er noe for deg?
Da vil vi oppfordre deg til å sende en søknad til oss. For å søke på stillingen, registrer deg i vår rekrutteringsdatabase og legg ved CV og karakterutskrifter eller ta kontakt med en av kontaktpersonene under.

Seksjonsleder Torunn Spets Storhov, 73 10 62 95/ 416 33 229

Avdelingsleder Dag Ove Tinmannsvik, 73 10 62 50/ 911 16 719

Stillingsbeskrivelse

Våre arbeidsoppgaver omfatter varierte landskaps- og arealplanoppgaver på alle plannivå. Spesielt kan nevnes utvikling av urbane miljøer, by- og tettstedsutvikling og små og store samferdselsanlegg, ulike typer grøntanlegg som parker, friområder, barnehager, skoler og kirkegårder. Vi utfører også omfattende oppgaver innenfor konsekvensutredninger, landskapsanalyser og mulighetsstudier. Vi deltar i alle faser av prosjektene fra idèkonsept, analysefase, regulering til detaljprosjektering, anbud og byggeplassoppfølging. I tillegg deltar vi jevnlig i ulike typer konkurranseprosjekt.

Vi ønsker medarbeidere som er villige til å stå på, liker å jobbe i tverrfaglige team, tar ansvar og som trives med å jobbe med kunder i en utfordrende hverdag.

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Utdannet som landskapsarkitekt (master) fra universitet eller tilsvarende
  • Gode kunnskaper i bruk av AutoCad/NovaPoint
  • Erfaring med illustrasjonsarbeid og 3D-visualisering
  • Kreativ og løsningsorientert
  • God skriftlig fremstillingsevne
  • Gode samarbeidsevner

Søk stilling

Vis flere stillinger: