Lysdesigner - Drammen/Oslo

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting.

I Norge er vi 1450 medarbeidere fordelt på 17 kontorer og internasjonalt har vi totalt 13 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare – hver dag!

FirmaRambøll Norge
FylkeFlere fylker
StedOslo eller Drammen
Søknadsfrist15.08.2016

Seksjon Lysdesign i Rambøll region Øst er i vekst med stadig økende oppdragsmengde. Vi søker derfor en lysdesigner som kan være med å forme vår videre utvikling. Arbeidssted er Drammen/Oslo.

Om stillingen

En av hovedoppgavene vil være å utnytte de muligheter lyset gir for å påvirke menneskers opplevelse og skape gode visuelle forhold. Vi vektlegger utradisjonelle løsninger gjennom å kombinere vår kunnskap innen lys, farge, syn, design og teknologi. Våre satsningsområder er urbant lysdesign, arkitektonisk lysdesign og dagslys. Som lysdesigner hos oss arbeider du blant annet med utarbeidelse av belysningskonsepter, visualiseringer og helhetlige designprosesser. Andre viktige oppgaver vil være:

  • Å være et bindeledd mellom byggherre, arkitekt, entreprenør og rådgiver
  • Lysberegninger
  • Dagslysberegninger
  • Konseptutvikling

Hvem vi søker

Vi ser etter deg som har en bachelor- eller masterutdanning i lysdesign, og har relevant arbeidserfaring. Du må være selvstendig, ha gode kommunikasjonsevner og gode visualiseringsegenskaper. Du må beherske Dialux/Relux, Adobe-pakken og AutoCad. Erfaring med Revit er en fordel. Du må ha god forretningsforståelse og evne til å skape merverdi for kunden. Andre viktige egenskaper og kvalifikasjoner vil være:

  • Genuin interesse for lysdesign
  • Evne til å tenke nytt og helhetlig
  • Evne til tverrfaglig samarbeid
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne både på norsk og engelsk

Rambøll tilbyr

Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.

Send inn din søknad/CV ved å klikke på "Søk stilling"-knappen og følge instruksjonene på denne siden

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen.

Kontaktperson

Fagleder, Senior lysdesigner Per Øyvind Løbach +47 93468106

Vis flere stillinger: