Implenia søker Regiondirektør til Vestlandet

Implenia i Skandinavia har ca. 690 medarbeidere (medio 2015) og omsatte for 3,8 milliarder kroner i 2014. Selskapet kan vise til mange års erfaring og ekspertise innen komplekse infrastrukturprosjekter i hele Norge og Sverige. Implenia Norge tilbyr tjenester innen vei og grunnarbeid, vann og avløp, betongkonstruksjoner, bruer, tunneler og bergrom, vann- og frostsikring, fjellsikring og miljøtjenester.

Implenia har hovedkontor på Fornebu i Bærum. Selskapet har også kontorer i Bergen, Stavanger, Ålesund, Stjørdal, Stockholm og Göteborg. Implenia Norge AS omfatter også datterselskapene Implenia Miljø AS, Norbridge AS, samt Midtnorsk Betongsprøyting AS.

Implenia Norge er en del av det sveitsiske konsernet Implenia. Konsernet har mer enn 8500 medarbeidere og omsatte for ca. 3,6 milliarder sveitserfrancs i 2014 (25 milliarder kroner). Implenia kan se tilbake på rundt 150 års historie og er den ledende leverandøren av anlegg og anleggstjenester i Sveits. Selskapet er notert på børsen i Zürich (SIX Swiss Exchange - IMPN, CH0023868554) med hovedkvarter i Dietlikon like ved Zürich.

For mer informasjon se www.implenia.no. Følg Implenia Norge på LinkedIn.

FirmaImplenia Norge
FylkeFlere fylker
StedVestlandet
Søknadsfristsnarest

Til å lede region vest i Norge søker vi:

Regiondirektør

Som regiondirektør i Implenia skal du lede og utvikle virksomheten i region vest i henhold til selskapets mål og strategier. Stillingen rapporterer til direktør for Norge, og blir sentral i utviklingen av Implenia som en ledende entreprenør for samferdsel- og infrastrukturprosjekter i Norge. Geografisk ansvarsområde vil primært være fra Vest-Agder til Møre og Romsdal, men i tillegg medfølger også et markedsansvar nordover i Norge.

Sentrale arbeidsoppgaver:

  • Lede Implenias virksomhet i region vest, med resultat- personal- og budsjettansvar for regionen og avdelingene Stavanger og Bergen
  • Overvåkning av markedsmuligheter, prioritere og velge ut prosjekter for anbudsregning, samt ta ansvar for anbud og anbudsprosesser
  • Lede kontraktsforhandlinger med kunder/byggherrer og underleverandører
  • Etablere prosjektorganisasjoner for gjennomføring av samferdsels- og infrastrukturprosjekter i regionen, og sikre at disse er kjent med kontraktenes forutsetninger
  • Støtte og følge opp prosjektene i regionen, herunder rapportere økonomi, fremdrift, HMS, kvalitet og ytre miljø
  • Rekruttere nye medarbeidere og sikre at alle medarbeidere i regionen får nødvendig faglig og personlig utvikling
  • Bidra til optimalt miljø for samarbeid og kompetanseutvikling, både på nasjonalt nivå og i din region

Aktuelle kandidater har høyere utdannelse og ledererfaring fra anlegg- og samferdselsprosjekter. Erfaring fra kalkulasjon og anbudsarbeid er nødvendig. Du må ha gode kommunikasjonsegenskaper, og evne til å bygge gode relasjoner til kollegaer, kunder og samarbeidspartnere. Du er en strukturert og dyktig organisator og planlegger, med god økonomiforståelse og kommersiell legning.

For mer informasjon, ta kontakt med Arnt Molvig i Compass Human Resources på tlf. 934 40 805, alternativt Petter Moe tlf. 415 50 764 eller Hege Strand tlf. 958 49 333 i Implenia.

Søknad med CV sendes via «ledige stillinger» på www.compass.no eller på mail til ahm@compass.no

Vis flere stillinger: