Johan Arnt Vatnan går til Nye Veier AS. (Arkivfoto)

Johan Arnt Vatnan går til Nye Veier

Johan Arnt Vatnan blir prosjektdirektør for E6 Trøndelag i Nye Veier AS.

Vatnan kommer fra stillingen som direktør i Metier AS. Han har tidligere vært konserndirektør i Skanska Norge og har bred erfaring fra store prosjekter innenfor bygg- og anleggsbransjen hvor han bl.a. ledet milliardutbyggingen av St. Olavs Hospital.

– Vi er svært fornøyd med å ha Vatnan om bord. Johan Arnt Vatnan har en bakgrunn som passer svært godt for NyeVeier med omfattende ledererfaring fra prosjekter og virksomheter. Med Vatnan på plass til å bygge opp prosjektkontoret i Trondheim, har vi fått en prosjektdirektør som vil sørge for effektiv planlegging og utbygging og god samhandling med lokale interessenter, sier administrerende direktør i Nye Veier AS, Ingrid Dahl Hovland.

Som prosjektdirektør for NyeVeiers utbygging av E6 i Trøndelag får Vatnan ansvaret for en strekning på 115 kilometer med en estimert samlet kostnadsramme på 26 mrd. kroner (2015-tall).

– Jeg gleder meg til denne store utfordringen, og går ydmykt til oppgaven. Jeg ser frem til å bygge et kompetent, innovativt og resultatorientert prosjektmiljø for NyeVeiers portefølje i Trøndelag. Nye Veier skal være en positiv kraft innenfor veibygging i Trøndelag. For et «prosjektmenneske» er dette en unik mulighet, sier Johan Arnt Vatnan.

– NyeVeier skal finne nye, innovative løsninger, og kommer til å legge noe av arbeidet med innovasjon til vårt Trondheimskontor. Dette for å oppnå nærhet til NTNU og det sterke forskningsmiljøet som er på Gløshaugen, sier Dahl Hovland i en melding fra selskapet.

Vatnan tiltrer stillingen som prosjektdirektør 1. januar 2017.