Foto: Google

Tegn_3 til den norske ambassaden i Washington

ÅF Reinertsen-eide Tegn_3 vant 19. april Statsbyggs konkurranse om programmering av kanselliet ved den norske ambassaden i Washington.

- Vi skal kombinere kunnskap om fremtidens kontorløsninger, kartlegging av dagens arbeidsformer i utenrikstjenesten og ved ambassaden, og dialog med UD for å komme frem til et nytt konsept for ambassadens kontorløsninger, sier Reidar Gjersvik i ÅF Reinertsen i en melding.

Prosjektet er innen strategisk arbeidsplassutvikling, hvor Statsbygg og Utenriksdepartementet (UD) gir Tegn_3 i oppdrag å se på «hvordan arkitektur og design kan bidra til en effektiv og fleksibel organisasjon, der løsninger fokuserer på organisasjonens innhold, behov og oppgaveløsning.» Målet er «sikre, moderne, effektive og fleksible arbeids- og møteplasser.»

- Vårt team er satt sammen av medarbeidere fra Tegn_3 og ÅF Reinertsen avd. Utvikling og analyse. Vi kombinerer kompetanse innen prosessledelse, arbeidsplassutvikling og interiørarkitektur, sier Gjersvik.

Oppdraget skal gjennomføres i løpet av 2016.
- Dette er et prestisjeoppdrag som vi er svært glad for at vi vant. Vi ser frem til samarbeidet med Statsbygg og Utenriksdepartementet, sier Siri Hunnes Blakstad, direktør i ÅF Reinertsen.