Byggeleder med erfaring fra store byggeprosjekter

Rada Engineering & Consulting AS er et ledende ingeniør - og konsulentselskap som leverer ingeniørkompetanse til de største selskapene i Norge. Vi tenker verdiskapning gjennom kvalitet i alle ledd. Vi er en kompetansebedrift med høy faglig integritet innen olje & gass, bygg- og anleggsteknikk, landbasert industri og maritim virksomhet.

FirmaRada Engineering & Consulting
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Vi søker deg som har lang erfaring med byggeledelse og/eller prosjektledelse innenfor bygg- og anleggsbransjen, fortrinnsvis med store byggeprosjekter.

Arbeidsoppgaver:

Hos oss vil du jobbe med planlegging og oppfølging av byggeprosjekter, fra nybygg til rehab og prosjekter som varierer mye i størrelse og kompleksitet.
I dette ligger både faglig og kvalitetsmessig oppfølging, med hensyn på HMS, økonomi, tid og fremdrift. Du vil være ansvarlig for å følge opp kontrakter og endringer, samt være et bindeledd mellom entreprenør og byggherre. Du vil ha ansvar for fremdrift og økonomi i egne prosjekter. I tillegg vil du bistå i arbeidet med utvikling og oppbygging av fagområdet, noe som blant annet kan innebære å delta i tilbudsarbeid/kontraheringer og utvikling av prosedyrer og rutiner.

Kvalifikasjonskrav:

Vi er ute etter en ingeniør eller sivilingeniør med gode teoretiske og praktiske kunnskaper innen bygg og anlegg, med minimum 5 års erfaring fra bygge- og anleggsprosjekter. Vedkommende må ha gode kunnskaper om kontrakt- og entrepriseadministrasjon, planlegging og økonomi. Det er viktig for oss at du har gode muntlige og skriftlige kommunikasjonsevner på norsk. Du må ha klare lederegenskaper, og kunne samarbeide godt med oppdragsgivere og entreprenører. Som type er du løsningsorientert, og er flink til kommunisere med- og motivere andre mennesker.

Vi tilbyr:

Hos oss vil du få varierte og krevende arbeidsoppgaver, både med selvstendige oppdrag for byggherrer, og som del av team. Vi har et supert arbeidsmiljø, med godt samhold i gruppen og gode relasjoner til øvrige deler av organisasjonen. Du vil ha mulighet til å delta i utviklingen av gruppen slik at vi når våre mål om utvidelse og vekst. Vi har gode pensjons- og forsikringsordninger. Vi tilbyr videre:

  • Svært gode lønns- og utviklingsviklingsvilkår
  • Meget gode forsikringsbetingelser samt OTP
  • Firmahytte til disposisjon
  • Sosiale tilstelninger
  • Kompetansefond
  • En aktiv ledelse som vil følge deg opp og hjelpe deg til å utvikle deg videre
  • Bli en viktig del av et sterkt fagmiljø
  • Idrettslag
  • Støtte til trening mv

Spørsmål om stillingen?

Bengt Haugsøen

+47 909 77 424

bengt@rada.no

Trond Henanger

+47 473 02 061

trond@rada.no

Søk her


Vis flere stillinger: