Oppdragsleder til VVS-avdelingen

Sweco i Norge er en fremtidsrettet arbeidsplass som øker i popularitet. Vi er nærmere 1.350 ansatte fordelt på 26 kontorsteder og jobber innen forretningsområdene Bygg, industri, eiendom, Energi og Infrastruktur. Som rådgiver i Sweco vil du få varierte oppgaver og utfordringer. Hos oss kan du jobbe med prosjekter som bidrar til en bærekraftig samfunnsutvikling. Bli med oss videre, og grip muligheten til å velge et arbeids- og kunnskapsmiljø som skårer høyt på trivsel og stolthet.

FirmaSweco Norge
FylkeOslo
Søknadsfrist07.08.2016

VVS-avdelingen i Oslo består i dag av 33 medarbeidere, hvor vi har en fin bredde både i alder og kompetanse. Vi opplever nå sterkt økende arbeidsmengde og vi ønsker oss flere ingeniører/sivilingeniører med erfaring som oppdragsleder og/eller prosjektleder.

Som Oppdragsleder vil du få økonomisk, faglig, fremdrifts- og kvalitetsmessig ansvar for alt arbeid som utføres i oppdragene. Med din kompetanse, erfaring og engasjement vil du være en viktig brikke for å skape verdier for kundene.

Relevante arbeidsoppgaver vil være:

  • VVS-teknisk rådgivning
  • Ledelse av byggeplanlegging og prosjektering, samt utredninger i alle faser av byggeplanlegging
  • Utarbeidelse av budsjett, milepæler, arbeidsbeskrivelser og gjennomføringsplaner
  • Oppdragsledelse av tverrfaglig prosjekter, samt koordinering og oppfølging av disse
  • Oppdragsledelse med teknisk og økonomisk ansvar i prosjekter,
  • Kontroll og rapportering av fremdrift og status av oppdrag
  • Tilbudsledelse og kontraktsoppfølging

Av utdannelse er du Sivilingeniør, men solid og relevant erfaring kan kompensere for manglende utdannelse på universitetsnivå. Vi ser gjerne at du har minst 10 års relevant erfaring, hvorpå du fått god teknisk innsikt innenfor VVS og erfaring med prosjektledelse. Det er også fordelaktig om du har kunnskap innen 3D-modellering, fortrinnsvis Revit.

Å være best på å forstå kundenes behov er Swecos suksessoppskrift for fornøyde kunder. Slik skaper du verdier for kundene, samtidig som du bidrar til selskapets lønnsomhet. At du har god forretningsforståelse, økonomisk teft, er målbevisst og har lyst til å skape gode resultater er derfor av stor betydning. Å samarbeide i team vil også være en del av hverdagen og det er fordelaktig at du både trives med- og bidrar i dette.

Er du ute etter nye utfordringer, forandring i hverdagen, nye kollegaer og faglig utvikling, er Sweco stedet for deg. Her får du mulighet til å være med på å videreutvikle fagområdet VVS. I tillegg vil du få flerfaglige arbeidsmuligheter på tvers av Swecos mange markedsområder og mulighet til å utveksle kompetanse med et stort faglig miljø i Sweco. Som rådgiver vil du også få gode muligheter til selv å prege en bærekraftig samfunnsutvikling gjennom verdiskapende løsninger. Vi tilbyr en jobb i et sterkt flerfaglig miljø med fleksible utviklingsmuligheter, samt gode ferie- og personalordninger. Vi legger til rette for at våre ansatte lykkes med sine karrierevalg og arbeidsprestasjoner. Og vi vil at du, som oss, er opptatt av å finne løsninger som forener teknikk og miljø, på en bærekraftig måte. Nå ønsker vi å høre fra deg!

Dersom du ønsker å høre mer om stillingen, ta gjerne kontakt med Head4More ved Jan Petter Narvesen, tlf. 934 68 158 eller Anja Krog, tlf. 995 64 143. Søknadsfrist er 7. august.

Vis interesse for stillingen ved å søke her eller ved å registrere din CV under "Søk" på https://www.recman.no/hrm/cv/job.php?job_id=21652

Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor Sweco.

Vis flere stillinger: