Paul Haldorsen, lærling i Recover Nordic Finnmark (t.h.) og Øystein Moen, lærling i Consto AS Tromsø, er Nord-Norges beste lærlinger innen byggfag 2016.

Kåret til Nord-Norges beste lærlinger

Paul Haldorsen, lærling i Recover Nordic Finnmark og Øystein Moen, lærling i Consto AS Tromsø, er Nord-Norges beste lærlinger innen byggfag 2016. 

Under Nordnorsk Bygg- og Anleggsmesse 2016 (NNBA) i Tromsø i helga, ble de to beste lærlingene i betong- og tømrerfag kåret etter knivskarp konkurranse med fylkesvinnere fra de tre nordligste fylkene. Til slutt kunne Paul Haldorsen og Øystein Moen heve trofeet og konstatere at de er de beste lærlingene i sine fag.

- Sykt gøy og noe vi lever lenge på, fastslo de to vinnerne etter konkurransen.

NNBA er en bygg- og anleggsmesse i Ishavsbyen, der det også rettes et viktig om målrettet fokus på rekruttering til næringa. Som et ledd i det arrangeres det NNM i byggfag, der én lærling innen tømrerfaget og én innen betongfag etter helga kan vise til at de er Nord-Norges beste lærlinger i sitt fag. Paul Haldorsen, lærling i tømrerfag i Recover Nordic og fylkesvinner fra Finnmark, og Øystein Moen, lærling i betongfaget i Consto AS avd. Tromsø, gikk helt til topps i den knivskarpe konkurransen.