Prosjektleder Innkjøp

Norsk Rørallianse AS (NRA) ble etablert i 2002 som et forpliktende samarbeid mellom noen av de beste, store frittstående regionale norske rørentreprenørene. NRA skal bidra til at deltakerne i alliansen styrker sine posisjoner som de mest konkurransedyktige regionale aktørene samtidig som de samlet utvikles til å bli en sterk utfordrer på landsdekkende nivå. Videre skal NRA bidra til at deltakerne er best mulig rustet til å møte morgendagens utfordringer i form av endrede rammebetingelser og ny konkurransesituasjon. NRA har i dag 11 deltakerbedrifter etablerert på mer enn 35 steder rundt om i landet og har ca. 2000 medarbeidere. For nærmere info, se www.nra.no. Vi søker nå etter en ny sentral medarbeider til en allianse i spennende utvikling. For mer informasjon se nra.no.

FirmaNRA - Norsk Rørallianse
FylkeAkershus
StedSkjetten
Søknadsfristsnarest

Proaktiv - initiativrik - strukturert

Vi søker en proaktiv prosjektleder innkjøp, en aktiv bidragsyter for inngåelser av rammeavtaler og implementering av disse. Ditt bidrag skal være med på å optimalisere innkjøpsordninger på vegne av og med alliansens medlemmer. Du vil være vår hovedkontakt overfor grossister og leverandører, og en aktiv bidragsyter i forhandlinger. VVS-bransjen er i endring og det er viktig at du har evne til å gjennomføre tiltak som gir NRAs deltakere stadig bedre konkurransekraft.

Du må være en sterk relasjonsbygger og ha evner til å forankre tiltak slik at de blir akseptert og så gjennomføre disse på en optimal måte. Som prosjektleder innkjøp arbeider du tett med og rapporterer til adm. dir. Stillingen er lokalisert ved NRAs hovedkontor ved Olavsgaard rett nord for Oslo. En del reiseaktivitet må påregnes.

Dine kvalifikasjoner og egenskaper

Vi søker en person med en teknisk utdanning på bachelor-nivå/tilsvarende, med erfaring fra prosjektledelse og med innkjøps- og forhandlingskunnskaper. Du er selvstendig, strukturert og analytisk. God tallforståelse og prosessorientert. Evne til å kjøre prosjekter fra planlegging til implementering.

  • Du er initiativrik og forretningsorientert. Skaper synergier.
  • Du er en relasjonsbygger.
  • Du er teknisk anlagt, gjerne jobbet innenfor VVS eller relaterte virksomheter.
  • Du har stor arbeidskapasitet, er sosialt tilpasningsdyktig og har sterke samarbeidsevner.
  • Du er tydelig og klar i din kommunikasjon.
  • Du ivrer etter stadig å ta i bruk ny teknologi for å jobbe så rasjonelt som mulig og å kunne kommunisere med andre så effektivt som mulig. Du har gode ferdigheter innenfor excel og powerpoint.

Vi kan tilby deg

  • En allsidig jobb i en dynamisk bransje. Videre vil du få:
  • Selvstendige, spennende og utfordrende arbeidsoppgaver.
  • Konkurransedyktige betingelser.
  • Godt og uformelt arbeidsmiljø.
  • Trivelig medlemsmasse i en bransje i vekst og endring.

For nærmere opplysninger om stillingen kontakt vår rådgiver Aasmund Setsaas, Setsaas Consulting på tlf. 917 06 467 eller adm. dir. Line Ekroll Dyb (etter 16.6) på tlf. 957 44 576. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver. Vi imøteser din CV og søknad via: post@setsaasconsult.no. Merk søknaden "Prosjektleder Innkjøp». Søknadsfrist: Snarest.

Vis flere stillinger: