Salgssjef Tommy Borgersen i Bosch Power Tools demonstrer den nye generasjonen 18 volts batteridrevne bor- og skrumaskiner, og det nye ladesystemet Wireless Charging L-BOXX Bay.

Bosch-nyheter gjør hverdagen enklere

Med trådløst ladesystem og nye bor- og skrumaskiner, blir det enklere å være håndverker.

Det nye ladesystemet Wireless Charging L-BOXX Bay lader el-verktøy med trådløse batterier mens man kjører bil – direkte I L-BOXXen. Stasjonen benytter en induktiv energioverførsel som gjør det mulig å lade både originalbatteri og ekstrabatteri.

– Bosch sitt nye trådløse ladesystem kan lade 18-volts batteridrevne bore- og skrumaskiner, kombimaskiner og batteridrevne slagbormaskiner. Systemet skal sørge for at håndverkere, som daglig kjører mellom forskjellige jobber, alltid har fulladede maskiner som er klare til bruk, sier salgssjef Tommy Borgersen i Bosch Power Tools til Byggeindustrien.

– Mer effektivt

I tillegg til den mobile ladestasjonen har Bosch tidligere lansert den stasjonære Wireless Charging System bestående av en lader og et trådløst 18 V 2,0 Ah Litium-batteri, samt et trådløst ladehylster til bilen.

– Ved å lade batterier mens man kjører, kan man jobbe enda mer effektivt fordi ladingen av maskinene ikke trenger å planlegges på forhånd, sier Borgersen.

Kort ladetid

Med Wireless Charging L-BOXX Bay blir et trådløst 2,0 Ah-batteri ladet til 80 prosent på bare 35 minutter, mens det tar 45 minutter å fullade det.

Bosch lanserer også en ny generasjon 18 volts batteridrevne bor-/skrumaskiner i dynamics- og robust-serien.

– Maskinene er komfortable å bruke, og mer slitesterke og effektive enn tidligere modeller. Den batteridrevne bor-/skrumaskinen GSR 18 V-EC Professional og den batteridrevne kombimaskinen GSB 18 V-EC Professional er nye tilskudd i dynamics-serien, og kombinerer design med høy ytelse, sier Borgersen.

– Børsteløs motorteknologi

GSR 18 VE-EC Professional og GSB 18 VE-EC Professional er nye tilskudd i robust-serien som har ekstra slitesterke verktøy med høy ytelse.

– Disse er de første bor-/skrumaskinene og kombimaskinene i sin klasse fra Bosch med børsteløs motorteknologi. Alle de åtte modellene har nye funksjoner som tilbyr mer komfort for snekkere, elektrikere, rørleggere og varmeinstallatører, sier Tommy Borgersen.