Foto: JackonFoto: JackonFoto: JackonFoto: Jackon

400 fagfolk på fagdag hos Jackon

Produktnyheter og opplæring sto i fokus når Jackon inviterte til årets fagdag på Kompetansesenteret i Fredrikstad. Rundt 400 profesjonelle fagfolk, forhandlere og entreprenører deltok på torsdagens arrangement.

- Vi inviterer våre forhandlere med sine profesjonelle kunder til stor fagdag en dag i året. Dethar vi gjort 10 ganger tidligere, og dermed blitt en tradisjon. Årets fagdag holdes på Kompetansesenteret vårt i Fredrikstad som åpnet for nøyaktig ett år siden. Over 1500 besøkende har vært her det siste året, forteller Jan-Erik Engebretsen som er salgsdirektør i Jackon.

- Det forteller mye om hvor stort behov det er for kompetanseheving og opplæring i byggebransjen. Kunnskapsdeling er det beste utgangspunktet for innovasjon og nytenkning. Skal man være en seriøs aktør og lede utviklingen må man tilføre kunder og markedet det lille ekstra, sier Engebretsen.

Under årets fagdag har Jackon knyttet til seg flere samarbeidspartnere, blant annet Unicon, Essve, Mapei, Nordic Waterproofing og Gyproc.

- Våre produkter fyller ingen funksjon alene, men skal støpes med betong eller behandles videre med puss eller gips. Det er en trygghet å demonstrere byggesystemene våre med kompletterende produkter under kyndig veiledning av produsentene selv.

Deltakerne sendes på runde fra stasjon til stasjon, hvor de blir kjent med ulike byggesystemer med tilhørende produkter og kan komme med sine tilbakemeldinger og innspill. Deltakerne blir også presentert for flere nyheter i sortimentet; blant annet Thermodren, som er plater for utvendig isolering og drenering av kjellervegg.

- Innovasjon er en viktig satsning for oss, og vi er stolte av å vise frem nye produkter på fagdagen. Direkte tilbakemeldinger fra kundene på nye produkter har stor verdi. I tillegg til det faglige er dette en fin møteplass for alle aktører i bransjen, sier Engebretsen.